By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Jul-2009 01:37 Email | Share | Bookmark
Ahnaf's Birthday (Ain - Member HA)

 
Salam..

Entry kali ni.. gambar2 ms join 1st bezday Ahnaf, anak Ain (member HA) kat Damansara.

Memula nak wat mini gath kat umah NOY aje.. skali tuko tmpt laks..
sbb Ain nak celebrate bezday anak dia... Wat antara kami2 je.. member rempit kat HA tu.. wkakakaa..

Mmg seronok giler la.. wlpn ada yg x dpt dtg sbb ada hal last minute.
tp meriah la jgk.. apatah lg dgn kehadiran otai2 MAFIA WARS.. wkaka..
tambah ngan keletah anak2.. CUCU MAFIA WARS pun ada.. kah3x..

Yg plg happy sbb member dr JAUH merangkap "artis" (semi final Pa&Ma), UMMI a.k.a ZURA..pun mai dr Penang. Ngan c Amsyar yg MIX ala2 Bisben.. wakakakaka...
Mmg havoc la.. sbb da lama tingin nak jumpa dia.. sll sembang online jek..
tu pun sbb dia nak g semi final Pa&Ma, kalo x, mmg x jejak KL la makcik nih..

Pape pun.. THANKS bangat pd tuan umah..
kami enjoy giler seyy.........

So, jom lyn pics den..







Member2 yg dtg join.. (gambar somi x masuk ye..)






Ni la bezday boy nye.. AHNAF !!





























Ramai nak tau, mana 1 ARTIS nye kan..? NI dia... tgk puas2.. heheh..






Itu aje la stkt ni.. Harap enjoy !!



**********************************************************************************************************












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net