By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Dec-2008 01:55 Email | Share | Bookmark
Cuti2 @ Langkawi - Day 3 [Part-1]

 
Salam...

Br sempat nak update sambungan entry kat Langkawi ni..
Selain malas nak edit.. server lak asik wat hal..
x lps2 nak load.. tu psl.. makin la lewat nak update..
Ni pun update ala kadar je.. janji mausk gambar.. heheh..

Di sebabkan hr ke-3 ni byk sgt gambar (pdhal g 2 tmpt je..)
terpaksa lah.. aku wat 2 part.. x larat nak pulun sekaligus weh..

So, layan la dl hr ke-3 [Part-1] ni dl yea....
Zaaaassssssss.........!!





Mcm biasa la...., kite lyn dl menu b/fast hr ke-3 ni.. Sama je menu dia.. Just menu utama je tukar..




Mcm biasa.. sblm beredar.. Aloy & Yie posing dl..




Ok.. ni ms kat jeti nak naik bot utk ke 3 buah destinasi..




Dah dlm bot... ready nak berlepas.. wkakakaka.....




Destinasi pertama.. TASIK DAYANG BUNTING..




Ni la dia... Nak naik tmpt dia.. kene la mendaki dl.. pastu turun blk.. br la smpi..
Mmg mencungap giler la.. kalo nak blk tu.. penat siut.. byk tangga !!

Mat & minah Saleh ada la mandi kat situ.. hheheh...

Pastu, ada la FREE FISH SPA kat situ.. heheh... suka lak dorang ngan ikan tu..
Ikan apa erk..? Mcm ikan keli je.. Tp ikan2 tu jinak giler.. hehe...
Den tgk je..




Destinasi ke-2, TGK HELANG..
Ms ni.. kami dpt tgk byk helang terbang cr mkn.. mmg port dia la ni..
Byk betul..

Nak snap gambo helang.. mmg la payah.. asik terbang aje..
Dpt rakam video je la....




Destinasi ke-3, BERAS BASAH ISLAND..
Kat sini.. mmg cantik pulau dia.. bersih aje.. & air jernih..




Posing dl.. heheh.. Mula2 x tau.. apa nama pulau ni.. dah nama s/board ni. br tau.. ahhaha..




Kami x de la wat apa.. lepak2 je bwh pondok tu.. Org lain ada la amik kesempatan mandi kat pantai tu.. wat ala2 kat obersi plak.... Sensot weh.. x leh tayang gambo.. wkakakaka...

Budak ni. amik kesempatan la main pasir. maklum.. jrg jumpa pasir.. hehehe...




Sini le kami lepak... apa nak wat.. ada ms 1 jam.. santai aje la.. takan nak mandi lak kot.. hahaha...




Santai lg.... Posing lg sblm blah.. heheh....




Ok.. ms ni nak blah dah...
Jeti tu jeti utk ke pulau ni..

Air tu pun.. jernih aje.. leh nampak ikan2.. heheh..
mmg seronok kalo dpt mandi..


Ok.. berakhirlah sudah.. 3 destinasi pertama tuk hr ke-3 ni...
Ikuti sambungan Part-2 nanti ye...

Daaaa..........

************************************************************************************************************





Make a pregnancy ticker



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net