By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 16-Nov-2008 08:42 Email | Share | Bookmark
Cuti2 Langkawi (Day - 2)

 


Halluuuuu....

Moh kite tgk sambungan entry Langkawi ni.
Entry ni.. adlh gambar2 ms hr ke-2 kat sana.
X de la pegi byk tmpt sbb hr tu ujan la plak..
So, byk masa abis lepak dlm soping mall aje..

Jom tgk..




DAY 2.. Ni ms pagi2 lg.. Nak turun g sarapan.. sempat dl posing kat luar bilik, dpn lift tu...




BREAKFAST. Ni ms sarapan... leh tahan la menu dia.. byk gak pilihan




MENU SARAPAN. Ni antara menu2 yg kami mkn..




KERETA SEWA. Haaaaa.. ni la dia kete sewa kami.. hehehe.. Tanye punye tanye.. org sewa tu cadang yg 'ERV' kata nye.. sbb mintak yg tinggi, ala2 MPV la konon. Nak merasa. Tp x de.. yg ada Suzuki ERV katanye.. Aku igt.. ala2 Honda CRV ke.. pacuan 4 roda gitu.. kui3x.. Skali smpi, nak tergelak pun ada.. Tp van ni BEST jgk.. selesa, tinggi lg. LUAS kat blkg.. suka bdk2 tu.. sorang duk 1 seat, dpn blkg.. heheh.. Rege kete ni.. kalo rate biasa $100++ kalo x silap. Tp ms tu kami dpt $80/-. Berbaloi la.. sbb selesa! Leh bukak bumbung lg..




BERAS TERBAKAR. Ni tmpt pertama kami pegi hr tu. Beras terbakar... biasa je erk tmpt dia.. uhuhu..
beras pun dah ciput je tinggal..




SOPING MALL. Kmdn kami ke soping mol. Nak g Dataran Lang.. ujan lak time tu.. So, lepak dl la kat sini.. X tau apa ke nama bgnn ni.. hahha.. redah aje le..




DATARAN LANG. Kuor dr soping mol, ujan dah reda.. elok lak cuaca cerah.. kami g Dataran Lang plak..













COKLAT. Lps abis ronda kat Dataran Lang.. kami singgah kat jeti. Sj masuk dlm tu jln2..
Jumpa la kedai coklat nih.. memborong le sket.. Yg x best nye.. lps borong kat sini,
jumpa kedai lg murah.. uuhuhuh.. hampeh tul. Yg lg murah tu, dlm The ZON, berhampiran
Water World tu.. cet!!




MAKAN2. Kuor dr Jeti, sblm balik hotel.. sempat jamu selera kat Kenny Rogers.. heheh..




YIE MANDI ! Hheheh... Sampi hotel.. bebudak ni x sabor mandi.. lg2 c Yiyie ni..
Nak mandi "titam" (kolam) katanye... hah, tu dia.......




YIYIE. Sj tempek muka dia nih.. suka sgt wat muka2 mcm ni kalo nak amik gambo.
Susah tul nak suh posing.. kenyit mata la.. tu blm lg kalo dia wat mata juling ke atas.. hahahaa...


*************************************************************************************************************************

Ok tu je tuk kali ni.. jumpa lg d entry akan dtg.. (Day - 3)

Thanks !



Quote:
Sbb hr tu ramai yg tanye psl harga PAKEJ ni. Ni aku nak bgtau. Pakej kami amik ni.. ialah utk tiket flight Air Asia & hotel bg 4 hr, 3 mlm. Rege dlm $800++. Mcm kami 4 org, sorang dlm $200. la..Murah sgt la tuh.. mana nak dpt tiket kpl tbg & hotel $200 tuk sorang wei? 4 hr lg lak tuh.. Mmg berbaloi sgt lah. Hotel pun cantik.Mcm kami ni, hotel sblh airport aje. Cume time kami pegi ni, BUKAN lah time cuti sek.. may be murah la. Dan kami book SEBULAN sblm pegi. Tu pun bergantung pd promosi Air Asia jgk. Korang yg berminat, rajin2 lah surf web dia.. lg plak ni dah x de tax tuk minyak. May be lg murah. Cume kene book AWAL la yea..!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net