By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Aug-2008 08:28 Email | Share | Bookmark
~** KL TOWER **~

 
Salammmmm....

Ni sbnr nye sambungan dr jalan2 hr tu. Sbnrnye, balik dr Tugu Negara tu, kami ke KL Tower ni. Lps tu cadangnye nak ke Laman 2008 tu.. Tp lupa la jln masuk ke Tasik Perdana tu.. Tu yg x jd pegi.. Ni je la destinasi kami.. heheh..

Kami x naik atas pun.. just jln2 kat bwh tu je.. Lenkali la naik.. lg pun ms tu ramai org gak..

Utk sapa2 yg nak naik Menara KL ni.. rege tiket adlh $20/- utk dewasa & $10/- utk kanak2. Tp bg warganegara Malaysia, sila tunjuk I/C, nanti dpt disc 50%. Kire dewasa $10/- & kanak2 $5/- le..

So.. jom tgk gambo2 aku ni.. x byk.. sket je.. aku pun dah x de idea nak edit mcm mana.. sempoi aje.. Jgn bosan noooooooo......... JOM !!






Yie geram tgk air ni.. nak mandi le tu.. dia kata nak mandi "titam".. Titam tu.. kolam ler... heheh





Pekene aiskrim Turki plak.. hehhe..



Tgk aksi Yiyie mkn aiskrim.. kalo x comot, x sah.. sume org nye aiskrim dia nak rasa.. tu mcm2 kaler kat mulut tu..


###################################################################################

Thanks lyn pic2 aku yg x seberapa ni... uhuhuh.. x de idea nak edit la wei.... tolon..tolonn....



Quote:
Wak Kumis, Dilla, Kak Bay & kwn2 lain.. sbnr nye, saya dah penah jejak pun kat puncak menara ni dulu-dulu.. kire2 10-11 thn yg lalu.. eheheh... Kire ms tu, KL Tower ni baru2 lg la... Jgn ckp kat tmpt teropong tu.. Sy menjamu selera kat atas tu mcm Dilla... hehe.. 2 kali sy mkn kat Menara Berputar tu.. skali Hi-Tea kot. & skali lg Dinner.. Dua2 sy dah merasa.. Mmg seronok beb !! Mkn sambil berputar & tgk suasana baik waktu siang & mlm.. Kalo mlm pun x kurang hebatnye.. sbb leh nampak lampu2 bergemerlapan.. Cantik !! Tp dulu rege mkn kat situ x le mahal mcm skang.. uhuhuh... Dinner lg mahal kot. Tp mmg puas hati.. byk pilihan & sedap2.. lg2 desert dia.. fuuuh.....!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net