By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 9-Aug-2008 09:17 Email | Share | Bookmark
**~ TUGU NEGARA ~**

 
Tu dia.... Kami mai lg...

Kali ni koleksi gambo2 kat Tugu Negara. "National Monument" la kirenya kalo ikut dlm iklan mat saleh & bebudak sek tu.. wakakakaaa.. Dah bertahun x jejak sini.. last rasanye ms zmn sek rendah dl. Yelah.. asik jln mkn angin tmpt lain.. tmpt2 mcm ni, kite pinggirkan plak.. Sudahnye anak2 zmn skang, x penah tgk tmpt2 peringatan mcm ni. Anak tu.. muzium x penah gi.. pendek kata tmpt2 yg kite g time sek dl, dia lum penah smpi lg.. x tau la kot2 sek dia ada wat lawatan ke tmpt2 mcm ni..

Sbnr nye ms ni, x le berniat nak g sini. Cadangnye nak balik umah mak. So, pagi2 tu.. siap2 ala kadar & trus g balik Selayang. Dr KL ke sana, dlm 1/2 jam je lbh krg. X bgtau kat mak pun nak blk pagi tu.. akibatnye.. omak den x de umah.. kuoe le pulak merayau.. Nak masuk umah, x leh.. Adehhh.. maka jd cerita.. kami patah balik ke KL.. tu yg jd bidan terjun g Tugu Negara !! Dgn bj bdk2 ni.. bj basan aje.. tu le akibatnye.. c Aloy pki bj cikai je.. wkakaka... suor katok !! Nasib x pki bj tido.. ye lah, igt nak blk umah mak aje.. rupanye, melencung tmpt lain lak..

Yg Aloy tu siap pki topi askar plak.. Sbnrnye beli kan c Yiyie tu.. Tu yg heboh nak bwk balik umah atok nye.. siap ada senapang skali sbnr nye tu.. tp senapang tinggal dlm kete le... Segan plak nak angkut.. c Aloy nak bwk sbnr nye tu.. aku yg x kasi.. heheh.. Kang nampak sgt lak nak g Tugu Negara tu.. pdhal, kebetulan aje.. wakakakaa..

Tgk la ye aksi2 depa ni..















********************************************************************************************************************

Apa macam..? Harap korang lak lps ni sampai ke Tugu Negara ni.. Jgn asyik jln tmpt lain je.. wakakaka... Jd la patriotik sket.. ekekekeeee...

Thanks layan gambo2 aku kali ni..

Ketemu plak d KL Tower soonnnnnnnnn....


Quote:
=> Brp kali dah korang g Tugu Negara ni & bilakah kali terakhir jejak sini...? heheheheh..
JAWAB JANGAN TAK JAWAB..


Quote:
Zai => Hang mmg.. tau nak cop aje.. hehehe.. Jgn jln je sana sini, Tugu ni jejak la skali wei..
Mrs henri => Ye.. tmpt ni masih lg terjaga & kemas.. Maklumlah.. tmpt kunjungan pelancong ni.. Kite je x pandang tmpt2 mcm ni, tp pelancong still berkunjung.. kene la jaga kebersihan ye x? hehehe..
Yatie => A'ah.. dulu2 tmpt mcm ni popular.. masuk dlm senarai lawatan.. Tp bdk2 sek skang.. tmpt lawatan pun dah 'beralih arah..'
Baayah => Kite ada kurang sket taraf 'RATU' tu.. hehehe.. KL Tower tu.. blk dr Tugu ni, tu le psl.. a'ah, kebetulan ada bwk kamera dlm beg.. kire nasib baik le hr tu.. wkakaka.. sbb somi sy ni suka jln ngejut.. Mmg nak kene spare le kamera sentiasa.. tp berat tu yg malas.. heheh..
- Cet, ngata kite le psl Laman tu.. x pe la, Watie dah gi.. ok la tu.. wkakakaaa..
- Gambo tu terang sbb ada yg kene edit sket.. yelah, panas sgt, jd kelam plak.. Aloy mmg, angin dia lak nak posing x abis2.. konon nak suh cuci kat kedai, masuk album.. tu yg sakan jd 'model' tu.. heheh
- Org ms tu ramai gak kak, cume sy pilih gambo2 yg x de org tuk mausk dlm ni.. hahaha.. kebanyakkan nye pelancong luar kot.. muka sume spesis cina je.. ada gak yg dtg naik bas ramai2..
- Ni dah bosan guna collage yg ade ni, tunggu SIFU ajor.. lum kesempatan lg.. heheeh.. Banner tu, sy guna bucket nye.. payah nak match ngan music plak.. lenkali la try.. hehehe..
dOd => Ye ke dilla? den tibai aje amik.. x terel, wat2 terel je le.. heheh.. blajo dr FP sifu2 lain.. heheh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net