By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 2-Aug-2008 17:50 Email | Share | Bookmark
~** Snow World @ Genting Highland **~

 
Halluuuuuu.. kabare sumer??

Ketemu lg ya kali ini.. ekekekekee..
Entry kali ni.. koleksi gambo kat Snow World plak.. Utk thn ni je, ni dah KALI KE-3 kami naik Genting.. heheh.. Asal cuaca kat KL terik je.. kami naik le atas nun.. X semestinye naik atas, mesti main game2 tu sumer.. Kdg2 kami amik angin je.. kan sejuk atas tu.. best le jln.. tgk org main pun jadi le.. huuhhu.. lps tu, mkn buffet, then br balik.. hhehee,,

Tapi kali ni, kami terjah ke Snow World plak.. Teringin gak main 'snow' konon.. wlpn tiruan.. hahah.. At least, merasa le gak.. ni asik tgk org je, asik dgr citer org je.. koman2.. jejak le skali.. uhuhuh.. Tp yg x syok nye.. 'snow' dia.. berupa BUIH2 sabun rupanye.. hampeh tul.. Tu pun ada time2 dia turun & ada kat stgh2 part je.. Perghhhhhhhhh... Tp jd le.. merasa gak.. Nak tunggu yg REAL nye, ntah bile le.. Mcm duk dlm peti ais sejuknye.. hahahah..

X pe la.. kalo ada rezeki lebey sok... merasa la kami main SNOW ORIGINAL kat obersi tu nanti.. Insya'allah....... heheheh.. harap2 le dpt.. kui3x...

Ok, jom lyn gambo plak..




Ni kat pintu masuk Snow World tu.. Smpi sini je leh snap gambo.. sbb kamera x leh bawak masuk.. Tp ada gak yg curi2 bwk.. aku nak curi bwk HP, poket lak x de.. lgpun, somi aku x kasi.. hahahah..



Gambo ni yg d ambil oleh cameraman yg d sediakan.. hampeh tul.. 2 kpg, $30 kalo x silap.. Size 8R & 5R.. Cari duit tul dorang ni.. dah la masuk mahal.. cet!!



Ni gambo2 yg aku snap dr luor cermin je.. sbb tu x cun melecun sgt.. & dr 1 sudut je.. uhuhuhhu..



Sementara tunggu time nak masuk S/World tu.. kami jln2 dl kat situ2.. Abahnye dah nampak kedai coklat, mula la ngidam.. ahahah.. Antu coklat tuh.. Sambor le 2 kotak. Tu yg kami mkn sambil tunggu nak masuk S/World...



Ni plak.. bile bdk sorang ni.. dtg "angin kus-kus" nye.. Mula buat perangai.. ada dia main2 beg2 mahal yg org jual tu.. siap nak bukak zip apa sume.. Kene le marah ngan den ni.. bile dah kene tegur.. ni le jd nye.. Kes "bukak seluar" !! hahahah... Kire ni kes TUNJUK PERASAAN la ni.. Sll gal dia ni wat hal.. bukak seluar la.., duduk tgh laluan org la.. Kalo marah lg kang, mau dia jerit, so.... lantak mu le.. hehehe.. Nasib mu le Yie.. jd model.. Esok dah bsr, ekau tgk le aksi2 hang ms kecik2.. x senonoh betul !! X peduli org lalu lalang, selamba dia je.. Tgk muka dia tu.. merajuk le tu..



Posing kat garden dia.. sblm g makan...



Posing lg... heheh.. Ms ni tgh cr restoran tu le.. punye la sakit kaki, x jumpa2.. tp posing ttp posing.. selagi ada kesempatan..



Ni gambo kat garden tu lg..



Ahhhhhhhhaaaaaaa..... ni dia.. br jumpa.. "First World Cafe" !! Berputau2 nak cr restoran kat genting ni.. Sbb majoriti sume Chinese Restaurant je.. perghhhh.. Tu yg susah pyh cr gak Cafe ni.. Hr tu buffet tmpt lain.. "Restoran Kampung".. Kali ni.. First World Cafe plak.. Menu2 pun menarik.. x rugi pekene kat sini...



Aksi2 menyantap... tp dah hjg2 le.. dah mkn aiskrim pun.. hahahaa.. Ms tgh nyantap.. x amik gambo.. lapor nye psl.. Tgk le pinggan atas meja tu.. melambak.. mcm 10 org mkn.. wkakakaaa.. mana x, sume bende nak cuba.. tp bkn nye abis pun..



Hmm.. Ni le antara menu2 yg kami mkn.. mmg sedap wei.... Korang kalo naik First World ni.. g le mkn kat sini.. mmg sedap.. Ni asik Fast Food yg kat theme park tu je.. boring la.. sbb yg tu, kat umah pun ada.. wakakkaaa... Aiskrim pun ada tu.. byk perisa lg.. wlpn kat genting.. tp ms tu, x le sejuk sgt.. sbb kat dlm.. leh le mkn aiskrim.. tp aku dah x lalu dah.. kenyang siut.. bebudak ni le bergasak mkn..

************************************************************************************************************************

Ok.. Selesai la sudah gambo d Snow World ni...
Tenkiu sbb sudi jenguk.. heheheh..

So, hr tu Zai Kulim suh pomot FP dia... ni dia.. aku nak pomot nih. uhuhuh... Kang x pomot, Zai Kulim ketok pale aku lak... Tu dia... gambo Pantin lama & baru dr Zai Kulim... heheheheh.. Sapa2 nak kenal ngan berkwn ngan Zai, leh le g FP dia... Klik 'link' dia ye...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net