By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Jul-2008 01:36 Email | Share | Bookmark
** Date ngan WILDA sambil deco CC **

 
Yuhhhhuuuuuuuuu...

Kali ni.. entry lain lak.. Kisah nye g DATING ngan WILDA @ BIBU. Kami date 2 weeks ago.. hr Ahad. Nak tau kami date kat ne? Kat Kedai Bagus.. wakakaakaka... Sbnr nye aku nak beli brg2 le kat situ.. Makcik WILDA ni le tukang tunjuk.. Blk dr kedai Bagus tu.. trus le ke umah dia... kui3x... Konon2 nak tgk camne WILDA ni nak mendeco.. Maklumlah.. kene menuntut dl.. Wlpn WILDA ni pun br berjinak dlm bidang ni.. aku x peduli, aku nak tgk gak.. kah3x... So.. sambil2 tu.. aku numpang la skaki 'conteng' atas cup cake dia.. hahah..

Yg kami kat dapur 'bersilat', yg bebudak main kat depan.. Tgk je la gambo dorang tu.. heheeh...
Yg tlg bersilat kat dapur, sapa lg kalo bkn c Nuha... merangkak2 mai nak tlg.. kih3x...

Apa yg paling aku kesal kan.. dah asyik melayan CC tu.. smpi lupa nak bergambo sama2 ngan c WILDA ni... Hampeh tul.. Pdhal aku bwk kamera.. dr rumah dah plan nak amik gambo sama2.. bile dah smpi umah WILDA lupa daratan dah.. Aku teringat bile je dah naik kete nak balik.. Hampeh tul... X po.. kalo ada rezeki, kami dating lg.. leh le bergambo lg.. heheh..

So.. sbb x de gambo kami bersama, korang lyn je la.. gambo cup cake kami yg 'comot' tu.. hahahah . Tp wlpn aku x bergambo ngan WILDA, aku dpt bergambo ngan anak dia.. heheh.. aku amik time WILDA 'berjoget' kat dapur goreng ayam madu!!

Kami janji nak hapdet gambo ni sama2.. lama tul peram. 2 hr dia x mai keje.. kene la aku peram lg.. heheh. Gambo sama.. sbb dia cilok dr aku.. tp editing lain2 la yea.. heheh..
So.... tgk2 la yea...



Ni l;e hasilnye 'contengan' kami.. yg ada nama tu, tuan yg 'conteng' tu wat.. ahahaha..



Ni pun.. heheh.. kasi zoom sket..



Ni le.. keje bebudak tu.. main.. main.. main.. siap kuor kete kebal lg tu.. eh.. kete kebal plaks..



Gambo ngan Mak nye x de.. anak dia pun jd la...



Tgk c Yiyie... lyn anak patung.. wakakakaaaa.... aku rs gambo ni, c Wilda nak sabotaj kot.. kite tgk kat FP dia.. apa dia wat...



Sbb gambo WILDA x de.. aku paste kan gambo lama dia yg dlm koleksi aku.. wakakkaaa...
Dia marah aku buh gambo ni... tp aku nak jgk.. kih3x...


So... korang sume.. dah lyn pic aku ni.. apa komen anda? wakakakaaa...


Quote:
To makcik WILDA a.k.a BIBU, THANKS A LOT.. sbb sudi teman aku & sambut aku sambil bentang kapet ijau.. ahahahahaa... walau mcm mana pun.. enjoy abis le..!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net