By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Jul-2008 02:25 Email | Share | Bookmark
Last Day @ A Famosa [Part 6]

 
Fuuuuuuuhhhhhhhh........... akhirnye smpi gak part akhir episod A Famosa ni..
Lega rasanye.. kalo x.. rs mcm semput.. hahahah.. yelah.. byk sgt gambo nak edit..
dah abis yg episod ni. br lega.. dpt la hapdet gambo tmpt lain plak..

Ni adlh hr terakhir kami kat sana.. So.. pagi2 tu.. sume lemah longlai.. penangan mandi kat water world nye psl.. x larat dorang ni.. yg askar2 kecik tu.. lg le.. x leh nak bgn... terbongkang je atas katil.. penat sgt le tu... C Amri smpi kene angkat bile kami nak g breakfast tu.. tu yg bad mood je tu...

Kitorang breakfast kat tower 4 kalo x silap.. kecik je tmpt dia.. mkn kat sblh pool... Menu 'ala-carte' je.. bkn buffet!! Rs nye sorang $10/-. Ada 3 jenis menu... pilih salah 1.. pandai2 korang la nak mkn pe.. heheeh

Lps breakfast, blk apartment, kemas2 & kami pun blah le ke kampung halaman masing2.. wakakakak... kampung tu.. kat KL jerrrkkk hehehhehee..

Jom saksikan gambo aku nih..



Haaaaaaa.... tu dia... askar keletihan penangan penat main dlm air smlm nye.. x leh bgn.. org dah siap.. dia berselubung lg.. heheheh..



Kami breakfast kat sini... tepi pool.. tp pool ni mcm x de org mandi je.. dia wat hiasan je kot.. ahhahaah...



Ni le menu pilihan.. ada 3 je.. pilih salah 1.. sbb budget, sorang $10 je kan.. So.. ramai tibai ns set lemak.. sbb yg lain mcm x kenyang je..



Ni le rupa org2 yg kelaparan menunggu menu siap.. (mcm la nak kene masak, lama bebenor.. teruk la service dorang ni..)



Ni plak.. aksi org yg tgh menyantap.. hehehe.. lapor sgt ke weiiiii..??



Ni le antara yg kami jamu... set ns lemak.. sapa yg amik set lain tu.. aku x snap le gambo.. hang duduk meja lain kan... heheheh Ns lemak dia ok gak.. sambal dia sedap.. tp phm2 le.. sbb org x ramai.. rs mcm dia recycle je smlm punye.. aku tgk, timun dia mcm layu je.. cet!!



Ni plak.. bdk bad mood. Maklum la.. bgn tido trus kene angkut g sini.. Mood x baik le.. Dia ni nampak je diam & pemalu.. tp kalo angin kus2 dia mai.. haaaa... pecah tembelang.. tgk la ni. kalo dia naik angin tu, dia kata nak baring atas lantai, dia baring je... bkn kire kotor ke apa.. x leh tegur, kalo tegur kang.. menjerit 1 alam.. buat malu je.. so, gasak ko le.. blk bilik kang, mandi.. heheh..
** penah gak dia wat hal.. duduk atas simen dkt tgh2 laluan org ramai.. naik angin nye psl..



Ni plak.. acara rutin tiap kali kami ber-cuti2 mesia... iaitu.. bergambo beramai2.. hehehe...


So, tamat lah sudah... percutian kami di A Famosa... Nantikan entry2 baru next week yea...
Daaaaaaaaaaa......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net