By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Jul-2008 14:28 Email | Share | Bookmark
Cowboy Town @ A Famosa [Part 5]

 
Ya be da be dooooo........ Kali ni sampai ke entry Cowboy Town plak.. Entry 2nd last tuk edisi A Famosa.. jemu dah aku nak hapdet... adeeehh...

X cadang nak masuk pun.. sbb blk dr mandi kat Water World, kami gi pekan.. pekene makan2 dl.. Pastu blk dr pekan.. dah nak mlm, lalu dpn Cowboy Town ni.. nampak menarik, byk lampu2 mengerlip.. mcm pesta.. pe lg.. Sume serbu le.. ehehhe.. Ye le, belah siang.. x bukak.. nampak mcm suram je.. rupanye time malam br dia "HIDUP" !!

Ms kat dpn lg... 'cowboy2' ni dah wat persembahan tarian & nyanyi2.. uhuhu.. siap ada pancaragam dia lg.. Masuk2 je.. kene thn lg.. tuk bergambor.. 2 kali.. 1st ngan burung, topi & pistol.. 2nd, ngan beruk dia.. yg 'pandai' posing.. smpi kepala aku d hengguk nye.. hampeh tul !!

U all tgk la gambo2 nye ye.. kalo rajin, leh lyn VIDEO skali.. Yg best, Red Indian Show nye video le.. korang tgk la yea..

Meh lyn...



Ni le Cowboy Town nye entrance..



Ni le 'perangkap' org2 Famosa ni.. uhuhu.. suh bergambo supaya kite beli bile nak blk nanti..
Kualiti mmg kureng sbb dorang yg snap pki camera dorang.. aku scan blk je..

1) Ada cowboy berbaju batik le.. kah3x... X sangka 'dato' ni nak ke sini.. igt lps blk dr pekan, nak ke apartment trus.. last2 tu yg jd pemecah rekod dunia, cowboy berbaju batik.. kih3x...

2) Tgk beruk tu.. dia mmg pandai posing.. asal d suruh je... siap dah peluk org.. dia plak x tgk2 nak peluk sapa.. tu yg tgn dia naik atas kepala aku.. tp ms d snap ni.. x de la tgn dia tu lg.. sbb dah alih.. hhehehh.. ngoi nye beruk!!



Ni plak ms nak byr kat kaunter tiket.. & persembahan tarian 'cowboy2' tu sumer.. Jgn x tau.. ada antara cowboy tu.. "nyah" tau.. awwwwww....!!



Seperti biasa.. model2 berposing dulu sblm ke acara seterusnya... wakakakaaaaaaaaaa..



Haa.. ni kat pintu masuk karnival tu...



1st yg kami tgk.. acara akrobatik dr China (kalo x silap la..) Blh thn gak la.. bdk2 yg wat persembahan ni.. siap jual cd dia lg.. tp sepatah haram pun kami x phm bhs dia.. x de translator.. hahahaa...



Time ni plak tgh tunggu Red Indian Show.. Ramai gak la.. Yg ramai, yg duk bhgn depan kami..
Kira show ni.. d tgh2 jln dlm tu.. penonton d keri & kanan jln le.. seronok wei..



Ni la antara gambo ms Red Indian Show tu... Mmg best giler... sembur api dpn2 muka aku lg.. cet!! Lama gak la persembahan dorang.. byk step.. siap jemput penonton lg tuk join.. Yg kene, pelancong dr luar la.. Siap dia suk 'menyalak' mcm bunyi red indian tu.. kah3x...



Ni plak.. acara brkt nye.. d tmpt yg sama jgk.. tp ni ada mcm2 binatang lalu dpn kitorang.. gajah, unta, kuda (ni ala2 dlm cowboy nye aksi.. laju je lari..), beruk, harimau.. ayam pun ada... geli hati aku.. pandai pulak dia jln dlm barisan tu.. Pastu ada la kereta berhias lampu2.. beca.. kete kuda..



Tarian pun ada.. depa duk jemput pelancong2 tu joget sama lg.. pe lg.. mcm org ngantuk d sorong bantal.. kemain rancak dorang menari.. mcm joget lambak plak.. Lagu plak.. lagu negara dorang.. nak kata arab, bkn arab.. len mcm bhs nye.. seksi2 lak tuh.. ehehe.. tp best la... best jd tukang tgk..



Ni plak.. ms sblm kluar tu... sempat lg depa main.. yg x thn tu, yg naik mcm lembu giler tu.. kah3x.. dia bg can 3X.. tp sume kantoi.. hahahah... amik kau..!!

Yg c Yiyie plak.. dah jatuh cinta ngan awek katun tu.. asik je la melekat. Ikut je org tu gi mana.. Yg awek katun tu plak.. serba salah je aku tgk.. lyn gak la c Yiyie tu... heheh.. gasak le posing. Yg Yie, asik tgk je katun tu.. yelah. dia kan suka2 bende2 mcm ni.. igt anak patung kot..



Yg ni plak persembahan bunga api.. yg ni mcm tirai api gitu... ada la dlm x smpi 5 mnt.. cantik..



Yg ni betul2 acara penutup mlm tu.. percikan bunga api. Br ni la dpt tgk live betul.. Wlpn umah blkg KLCC, tp x penah tgk sambutan merdeka ke apa.. So, kire kali ni.. dpt la jgk tgk "LIVE".. kah3x... seronok giler beb !! Mmg puas hati betul le..

Haa.. bwh ni.. himpunan koleksi video2 kat Cowboy Town ni.. ada byk.. tp takan nak masuk sumer plak.. jenuh aku nak upload nanti.. aku pilih2 le yg mana best.. Tgk la ye kalo sudi..





So.. amacam? Puas hati?? Harap korang suka la ye tgk gambo2 ni.. kalo nak g, mmg boleh sesangat!!

Thanks lyn FP aku lg..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net