By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Jul-2008 02:28 Email | Share | Bookmark
Monkey Island @ A Famosa [Part 3]

 




Bertemu kembali di penyambung episod Animal World Safari. Tp kali ni.. kite sambung sket je.. Kite tgk gambar2 di Monkey Island pulak..

Monkey Island ni dlm Safari tu jgk.. dia mcm ada 1 kawasan tasik, kat pulau tu ada la mcm2 spesis monyet.. Nak ke sana, naik ala2 rakit moden tu.. Ferry kot. Seronok sbb dpt tgk pemandangan sekali.. Dkt je Monkey Island ni.. Mula2 x mo pegi.. sbb da suntuk masa nak kejar ke Water World.. Abis, dah Red Indian Show tu lewat mula.. kami gi la pulau ni.. Kesudahnye.. x dpt tgk Red Indian Show tu.. hampeh tul..

Pe lg.. Jom tgk gambo plak.. x byk.. sket je..




Kami gi Monkey Island plak.. Dia dlm Safari gak.. x de la pape sgt.. dah nama monkey island.. ada monyet2 je la.. Yg dlm kandang & dibiar lps bebas pun ada.. cume yg best tu, dpt naik ala2 mini feri/rakit gitu.. lihat pemandangan..



Ni plak.. menu kami mkn.. Mkn x yah byr, sbb dah skali ngan rege tiket.. So, sorang dpt 1 jenis mknn & air. Ada 3 jenis pilihan kalo x silap.. kami rs sorang 1 jenis.. Yg paling sedap.. sizzling yee mee dia.. Mmg mabeles oii.... Lg sedap yg ni dr kat carrefour.. kalo dkt, mmg aku beli lg.. sedap sgt!! Spesel la kuah dia.. yg lg 2 menu tu.. biasa jerk.. Tgk.. smpi licin kami mkn.. lapor nye psl.. round dlm safari kan..



Ni plak aksi tgh mkn.. heheh..



Haaaa.. ni la yg kami naik tu.. Ferry kecik.. ngeh3x..



Ni la pemandangan kat situ.. cantik.. Monkey Island tu pun dkt je.. x jauh... Gambar bsr yg atas skali belah kanan, tu la jeti dia pulau tu.. nak smpi dahhhh... jom..!!



Dah smpi, posing la dl wei..... ekekekekee..



Ni la jenis2 monyek kat sana.. ada dlm kandang, ada gak yg lps.. ada gak ayam kat situ.. spesis ayam apa ntah.. heheh.. tp ada 1 binatang ni.. spesis monyet jgk.. kecik je... mmg cute giler & jinak..



Ni ms nak blk dah.. nak kuor dr Safari tu, tinjau2 la.. kedai cenderahati kat situ.. heheh. Beli idak le.. tgk je.. mahal beb!




Ok.. dah lyn gambo kat Monkey Island.. Lps ni.. nantikan gambo dkt Water World plak.. lg meriah.. wakakakaka... Thanks lyn gambo2 kat FP aku yer..






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net