By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 7-Jun-2008 06:16 Email | Share | Bookmark
~ Genting Highland ~

 
Yiehoooooooooo......

I'm back!! Lama jgk tersadai FP erk.. mana x nye.. leka dok layan bende lain. Tu yg mcm malas2 je nak hapdet... hahahah.. Ye le, software ilang.. mood pun tak do le. Tp den dah install blk yg lama tu.. kire x de le yg baru @ spesel nye.. Samo jo.. Edit gitu2 je.. X po.. x po.. malas2 pun, aku dah leh hapdet 1 entry ni.. Aku malas nak wat ber-part2.. aku tapis2 & skali kan aje.. x yah pening2.. ahahha..

Entry kali ni.. jln2 ke Genting plak.. sbnr nye x plan pun.. Ms g PD hr tu.., 1 mlm je stay kat sana.. so, bile nak blk tu.. mcm x best je.. sbb cuti nye skjp bebenor. So, ms OTW blk dr PD tu.. rasa kaki mcm 'gatal' nak jln lg.. so, kami direct trus naik Genting.. heheheh... penat tolak tepi.. janji jln.. dah nama KAKI JALAN !!

Thn ni je, ni dah kali ke-2 kami naik genting. Tp ms ni.. x main sgt.. kami main yg in-door punye je. Tp yg x syok tu.. c Yiyie ni wat hal plak.. Ada dia melalak x mo main mainan tu sumer.. takut katanye.. adeeeeehhhhhhhh... rugi woo....!! Nampaknye berzaman lg le dpt main mainan kat sana tu.. Kami naik game kat sana pun x byk.. 3-4 jenis je.. yelah.. dah la anak nangis, penat plak lg.. dah mlm lak tu.. Tp sblm blk tu, sempat gak la pekene buffet kat atas tu.. heheh.. sodap woo..!!

Meh le tgk... JOM..JOM..JOM.. Jom ke genting..!! (mcm lagu jom heboh tu ler..)



Kitorang guna Skyway.. atau org suka panggil kete kabel je kan.. Suka naik ni sbb dpt tgk suasana ijau...



Ni le kete kabel kami... Jom naik..!!



Kebetulan ms ni br lps ujan.. sejuk.. berkabus lg.. huuhhu Br best kan... br mcm melancong... hahaah..



Hmm.. stesen pertama kami benti sblm beli tiket.. hahah.. Tgk 2 bradik ni, amik gambo pun, nak gaduh.. Yie berebut, dia sorang nak posing kat patung Mac'D ni..



Yg x main tuu... posing je le ye.. sapa suh nangis.. Yg kuda ni pun, masuk round ke-3, meraung dah.. ntah jemu ke.. ntah takut ke.. heheeh



Kuda ku lari.. gagah beraniiiiiiiiiiiiiiii............!!



Naik ni plak.. ms ni Yiyie betul2 takut patung kat blkg tu.. meraung dia.. aiseh..



Cantik x kami punye angsa terbang ni..? Wakakakakaaaa... Depa naik ikan, kami naik angsa noo..



Bebudak tu naik kete langgar, aku plak naik 'flying dragon' kot kalo x silap.. 2 round aku naik woo.. heheh..



Penat main + x larat nak sambung.. kami mkn duluu.. kat sini.. "Restoran Kampung".. Kalo u all nak merasa mknn kat tmpt tinggi cam genting ni.. meh le sini.. x nyesal, SEDAP2 BELAKA !!



Tgk aksi Yiyie tu... hahaha... lapor bebenor kot..



Antara menu yg kami mkn.. buffet ni.. pekene le abis2.. ahhaha.. Roti kembong tu, cicah ngan kari dia.. fuiiyoo..... mabeles oi..!!



Sblm balik, posing dl kjp.. Ngeh3x...



Nak balik ni.. naik kabel lg le.. gelap woo.. seram gak ms ni.. tp mulut sume 'terkunci' je.. wakakaka..
bile ada sportlight.. br le nampak muka sorang2.. kabel yg naik byk kosong... kami yg turun ni.. suspen jugak le..


So.. amacam? boley la kan.. jd le..

Thanks sbb lyn FP aku ni... Nanti kite jumpa plak d entry akan dtg, A FAMOSA RESORT !!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net