By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-May-2008 15:24 Email | Share | Bookmark
Cuti2 Mesia @ PD [Part 3] => Pool @ Glory Beach Resort

 






Yieeehhooooooo........ Sampai bab berkubang plak.. nak x nak, kene gak edit.. Mcm biasa la.. ala kadar jerk..

Ni waktu di pool kat Glory le.. Kat sini cekadak gak.. Swimming pool area tuk dewasa, kene pki bj renang.. Yg lelaki x leh pki t-shirt. Nak x nak.. sume bantai mandi kat pool bdk2 je.. heheh.. Nasib baik pool tuk bdk2 ni.. ada 2 bhgn, 1 cetek (cetek x cetek pun, dlm gak la tuk bdk umo 2 thn) sbb tmpt lain rasanye lg cetek. Dan yg lg 1 tu.. dlm sket.. sesuai tuk bdk sek rendah.. Kami balun dua2 tu.. kah3x.. Mula2 takut gak nak masuk.. main gitu2 je.. (konon teman/jaga anak..) Kesudahnye.. sumer join skaki.. sbb nampak org lain pun masuk.. ahhaha.. Nasib ko la Glory, sapa suh cekadak & kedekut sgt...

Gambo ni dah aku gabungkan. Mandi-manda hr pertama & kedua. Jgn memain.. 2 hr kami dok berendam. Pg Ahad sblm blk KL tu.. sempat lg berkubang!! Muahhaha..

Pe lg.. Lihat2 lah..yeaaa...



Ni bebudak yg x sabau2 nak terjun laut. Tgk la tuu... subuh2 buta dah turun, konon nak mandi..
kesudahnye x jd.. kah3x... amik ko!! Tp yg x best nye kat sini.. Pantai dia x sesuai tuk mandi.. X cantik mcm kat Teluk Kemang.. Sini pasir dia berlumpur & berselut.. Mcm geli je nak pijak.. Pastu mcm ada sisa2 minyak.. leh nampak jalur2 minyak tu.. Mana x nye.. dkt ngan pelantar minyak kan.. Ada bbrp org je yg mandi.. dah teringin benor le agaknye tu.. (Gambo ni lps subuh & d zoom dr tingkat 10, tu yg kureng sket)



Kami posing je.. idak la nak mandi oiiiiii... x best ler.. baik mandi kat kolam jerk.. lg bagus



Hah.. model2 antarabangsa.. Kah3x... Ni le pak sedare & anak sedare !! Yiyie ni Pak Ngah pd Haziq tu.. (yg pki 'cawat' tuu...) ahahhaha.. Sama besor je uncle nye ni.. beza 5 bln je, tp lahir lain2 thn.



Ni plak suasana kat pool tu.. Ms ni kami br sampai, dok snap le sana sini.. org dah ramai ms tu.. maklumlah.. bilik hotel penuh, org nye plak.. paham2 je la.. Ngeh3x...



Tgk Yiyie ni.. mula2 mmg le ok pki pelampung.. pastu tuko lain & tuko pelampung lain lak.. At last.. x mo pki pelampung terus.. berangan mcm org besor.. bkn apa.., takut dia ter-tenggelam plak.. haaa.. masuk air le idung tu kang!! Kite tgk aksi dia seterusnye..



Tgk 2 beradik tu.. blh jugak bergaduh dlm air.. Yg kecik tu.. x langsung kasi abg nye dkt2.. x leh sentuh pelampung dia.. mula la menjerit2..!!



Hmm... tgk le aksi2 tu...


Hehheh.. ramai2 join mandi woit... seronooookkkkkkk....!! Hoyeeeee.....!!



Tgk Yie tu.. ms ni, dah x mo pki pelampung... berangan nak diri dlm tu, apa kes le.. dalam tu wei.. ntah lps ke x.. dasat tul dia ni.. ajak balik, x mo.. Bergasak mandi je..

Apa mcm? Suka x? Boleh le korang pegi plak nanti.. Huhuhu.......
Hmm.. thanks le sudi lyn episod kali ni.. Jgn lupa, episod lain menanti.. Harap2 tu adlh episod akhir siri kat PD ni.. Dah x larat nak hapdet byk2 wei... poning palo den..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net