By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-May-2008 09:01 Email | Share | Bookmark
Cuti2 Mesia @ PD [Part 2] => Glory Beach Resort



Hallo........

Br dpot bernapas sebentar.. dpt le hapdet gambo kat PD hr tu.. sbnr nye mmg malas sgt nak edit..
gambo dah la byk.. camne nak edit 1-1.. melainkan edit byk2 dlm 1 je.. kalo nak edit 1-1, patu tempek.. kang berpuluh keping gambo lak nak upload.. makin lama la org tunggu nak bukak FP aku ni.. so.. Aku dah 'rojak' kan jd bbrp keping.. Wlpn berterabur, harap dpt la u all cuci mata..

Bukan nak promosi hotel ni.. aku sj letak gambo2 kawasan sana, bilik & lain2.. Mana lah tau ada di antara kwn2 kite yg teringin nak pegi.. at least dpt tgk suasana kat sana.. Kalo kite tgk website dorang je.. kdg2 gambo tu, "indah khabar dr rupa" kan.. So, gambo2 aku ni live le kire.. betul2 aku amik kat sana personally!!

Kalo u all nak tau.. kami dpt sewa PENTHOUSE lg tu... Ms tu igt nak g TBR, tp sbb cekadak sgt depa tu.. kami ke GLORY BEACH RESORT.. Bile nak booking, sume dah penuh le pulok.. yelah last minute tu.. esok nak g, mlm nye br nak book. Sbb ms tu ramai peserta kursus. Yg tinggai Penthouse je.. pe lg.. sambor je la.. Mmg best & berbaloi jgk la.. Cost dlm $500 lbh je tuk Penthouse 2 tingkat & 3 bilik. And kalo u all nak tau lg.. umah kami ni la tempat pembikinan drama bersiri BELLA tu, waktu Bella sakit, yg dia dok tumpang umah Dr Ryan (Ako Mustapa)... Mcm x percaya plak.. ahaks!! Sama tu.. Kalo x caya, sapa2 yg lyn citer Bella, cuba tgk..

Pape pun.. kami enjoy 2D1N kat Glory ni.. Harap, u all pun enjoy tgk gambo2 kami kat sana..


Pemandangan dr jauh & depan..


Ni la bgnn apartment kami.. Yg atas skali.. tingkat 10 jer..


Pintu masuk aparment.. jemputlah masuk meh..


Suasana dlm aprtment.. bhgn hall.. luas jgk kan.. Ni le.. kalo u all prasan, citer Bella tu.. sama mcm dlm gambar ni.. lg2 bhgn meja mkn yg bulat tu.. & tangga. Kami prasan pun sbb terjumpa s/khabar smlm kat Teluk Kemang.. tang sangka plak tmpt kami nak gi tu, tmpt Bella. Patut la umah "Bella" tu lain mcm je.. heheh


Master bedroom.. besar tuu.. kalo family besar, leh share dlm ni Jgn lupa bwk toto skali..


Ni lg 2 bilik lain.. gambo atas, bilik aku ler tu.. Tingkap dia.. bahaya sket tuk bdk2.. kene kunci!


Pemandangan dr balkoni... cantik jgk pemandangan nye.. sbb dpt yg menghadap laut..
Kalo prasan.. ada gambar pelantar minyak, kalo x silap la.. tu sbb pantai dia mcm x sesuai nak mandi..


Pemandangan d waktu senja... Indah sungguh..... damai je.. Dpt tgk "sunset" lg..


Part posing2 le pulak.. heheheh... Mmg syok g ramai2.. riuh rendah!!

Pd kwn2 yg tingin nak bercuti ke PD, leh jgk menginap kat Glory ni.. best jgk.. harga pun orait.
Mmg meriah.. time kami kat situ, ramai org berkursus, lg le meriah.. mcm pesta plak..

Jgn lupa, nantikan acara "berendam" plak dlm entry akan dtg..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net