By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-May-2008 08:51 Email | Share | Bookmark
**~ Happy 8th Birthday to Aloy !! ~**

 





Hai kwn2.. episod cuti2 Mesia blm berakhir.. kite beri laluan dulu pd anak bujang aku ni.. Entry tuk dia nye bezday smlm. Sbnr nye nak celebrate weekend ni.. nak masak2 sket le konon.. tp ada sebab2 yg x dpt dielakkan.. terpaksa la sambut semalam. Buat secara mengejut je.. x dpt la wat apa2.. sume pki BELI aje.. huhuhu.. Kami wat scr kecil2an je.. ajak anak2 buah kat umah atas join sama.

Pe lg.. jom la jamu mata... asik bebel2 je, jemu lak korang nak bc.. huhuhu..
JOMMMMMMMMMM......




Bezday cake..


Tiup lilin woo...


Tengok tu.. si bujang aku haa... besor dah wei..


Ballonssssssssss..


Jom party...


Lagi...makan..makan.. Gelak sakan tu.. mende le yg kelakor sgt...


Bukak adiah time....!!


Antara koleksi adiah Aloy..


Posing ngan adiah le pulok...


Ha... ni adiah abah kasi.. dah siap pasang.. ready to play..


Leka dok main haaaaaaa......


Ha.. Yiyie main belon.. org sume dah balik, bezday boy dah tido, dia dok bergasak main lg.. dah pkl 12 lbh.. Dia tido kul 1 pg ms ni..





NOTE : PD SABTU HINGGA ISNIN NI ( 9HB-11HB) AKU X DE DI KL. NAK JALAN2.. "CUTI2 MESIA KAT MELAKA PLAK!!!" YIIEEHHHHHHHOOOOOOOOO... KETEMU LG NEXT WEEK YEA..
DAAAAAAAAAA..........


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net