By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 1-May-2008 06:49 Email | Share | Bookmark
~ Siakap 3 Rasa ~

 




Salam kwn2 semua..
Sorry la lama x update FP ni.. Tahap "M" tu masih belum hilang lg lerr... Bile dah rajin, rajin bebenor nak edit, bile dah stop.. ni le jadinye.. MALAS!! hahahah.. Patutnye aku upload gambo Cuti2 Mesia br ni.. tp.tp.. Sbnr nye byk lg gambo x edit.. mcm aku kata.. "M" kan.. tu le pasai.. Patut nye entry Siakap ni dah lama masuk FP, tp sbb "M" tu dtg, br la hr ni berkesempatan upload. Tu pun sian kat kengkawan yg cuckuk2 suh update. Dan x lupa jg yg mintak resepi Siakap ni. Utk member aku NORHAYATI ZURKIMIN, ni.. spesel tuk hang!! Buat tau.. jgn salin je resepi ni.. sian kat BABY dlm perut tu.. kui3x....

Utk resepi kali ni.. "SIAKAP 3 RASA". Resepi ni aku amik dr FP jugak.. tp terlupa dr FP sapa aku kiben.. hahahah.. Sbb dah lama copy, tp br je wat.. huuhhu Pd tuan resepi ni.. Thanks bebanyak..
Wlpn gambo dah d ambil lama dah.. tp menu aku hr ni, Siakap 3 rasa lg.. Kebetulan lak.. Ngeh3x...

Resepi ni ada jgk yg aku ubah sket2.. mcm biasa la.. akuuuuuuuuuu..!! Mana aku rs nak tambah, aku tambah, mana aku rs x mo letak, aku x letak.. kwang3x... tp pd aku.. rasa yg aku wat ni dah ok.. Tp kalo ada 'chef2' lain yg lg terel, sure bertambah mabeles la menu ni.. heheh..

Ok, jom jamu selera..



Siakap 3 Rasa... sedia tuk d mamam..


Resepinye ye puan2 sekelian..


Bhn2 asas..


Cara2..


Yuummmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyy.........







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net