By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Apr-2008 08:37 Email | Share | Bookmark
Dedication from Baayah..



Hai.. sumer..
Lamo x dongar kabor ye.. heheh.. aku ni sihat2 je.. cume malas lg nak hapdet FP ni.. Gambo pun belambak x edit, camno nak hapdet nye iye.. Ni pun sbb ada org yg baik hati sudi nak editkan gambo den ni ha.. Den tempek la kat sini wat tatapan sumer.. Dpt la molopas windu erk.. Windu kerr...???? Muahahahaa...

Gambo ni tlh d edit oleh superwoman kite, Kak Baayah.. hehhehe.. Rajin dia ni ngedit gambo aku ha.. Kalo FP dia x yah ckp la.. mabeles gitu, penuh gambo2 jln yg d edit dgn cun nye!!




Haa... ini lah family Kak Baayah.. sapa2 nak berkenalan ngan ARTIS ni.. leh le lawat FP dia di...
http://kimiein.fotopages.com yea.. Jamu mata puas2..




Tuk Kak Baayah.. tenkiu so much ye.. Lenkali kalo lapang, sudi2 la edit kan lg.. Ngeh3x.. Den pun x reti nak edit apo.. ni je la den try2.. poning layan bende yg lum 'cekap' lg ni.. heheh.. terima la seadanye...





Pd kawan2 ku sumer, aku still sambung 'cuti' ni.. heheh sbb nye kepalo still poning aar... gapo ntah.. agaknye ngadap pc ni lama bebenor.. Stop lyn FP, aku dok layan porum laks.. mana la pening tu nak ilang... hahahahaa...

Jgn riso.. aku still gak slow2 ngedit gambo ni.. Kalo tiba masanye nanti, kite sambung lg.. heheh..
Hingga ketemu ye..
Enjoice..!!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net