By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Mar-2008 01:41 Email | Share | Bookmark
Fried Macaroni & My 1st Scrapbook

 
Hmm.. dah 2-3 hari x de entry baru ni.. Kang ada org jemu laks.. Ni pun td ms tgh testing2, Zai Kulim, Far East & Bro Fakirminds dah dok intai.. siap tanye lg nape kosong.. Ceh.. under progress le kawan.. heheh.. poning dok lyn entry yg 1 ni..

]



Ok, 1st.. layan la Macaroni aku ni.. Aku dok masak ikut selera sendiri.. x de ikut mana 2 resepi pun. Ni 2nd time goreng mende alah ni. Selalu aku grg mihun, kuetiaw & mee aje.. & rencah lbh krg sama je.. Tp tuk macaroni ni, aku tuko sket.. kalo biasa dok tumis bwg merah, bwg putih & cili blend, tp kali ni tumis bwg merah + putih aje.. sbb x mo kasi kaler. Bior natural aje.. heheh.. So bile aku tambah sayur, cili & etc, baru la kalerful.. Br la nampak sedap & menarik.. Ngeh3x... Wlpn simple, tp sedap. And wlpn korang tau masak lg best dr aku, aku nak share gak resepi & caranye.. Lantak le erk.. Pe lg.... LAYAAAANNNNN.....!!










Ni plak my first scrapbook. Mula2 mmg syiok sbb teruja.. tp lps lyn2.. tension loorrr.. Slow giler, mana x nye.. ada pixel gambo yg besau, maka berjenglot le aku nunggu dia.. Betul2 nguji kesabaran aku.. Maklumlah.. 1st time.. Sbb aku x mo me-merengkan pale lebey2, ni je la yg dpt aku wat.. tu pun separuh giler dah nak kecikkan pixel nye semula.. Harap kome sume dpt la mengomen nye yee.. ENJOICEEEE..!!









28/3/08, Ni aku ada tambah lg 1 s/book ni. Bukan apa.. aku try byk kali nak masukkan family tree, tp kantoi.. x tau mana silap bila save as ke 'jpg' je.. kuor gambo pokok je.. gambo kitorang x mo kuor.. byk kali try dah.. smpi tension giler la.. So, amik kptsn.. x mo lyn family tree tu lg, NYAMPAH!! Maka kuorlah lg 1 hasil.. Amree & anak sedarenye.., Haziq!! Haziq ni kire cucu sedare aku le ni.. heheh.. (dah bercucu le pulok..) Layaannnn..




Celoteh sana, celoteh sini :-


Quote:
Zai Kulim => Ada.. Kosong sebb gambo2 sumer tgh on the way. kah3x.... Dtg awal sgt, sapa suh.. org lum siap 'masak'.. heheh
FarEast => Eloooo.. kite dah jenguk tau..
Fakirminds => Gambo dlm perjalanan tu.. naik komuter je.. heheh
Aida => Idak le rajin mana.. tgk angin gak..
Wilda => Hantu udang..?? Patut la ms tgh msk tu.. nampak mcm kelibat raksasa udang kat tepi tingkap dapur tu.. hehehe.. (jgn mare)
Zai Kulim => Ngeh3x... Idak le leh masuk 99 MP tu... tp kalo Zai, ada talent.. entry ramai peminat!! Pos? Nanti basi la.. pe kata Zai try grg ni.. pastu tempek kat FP, kite leh tinjau ramai2.. hehe
Arie => Hheheh
Anis => X le rajin.. sesekali kene bukak le sayap ni..
Fakirminds => A'ah.. ye le tu..
Baayah => huhuu.. Gambo ok, byk pilihak gak.. tp nak tunggu 1-1 tu yg lama.. lg2 kalo size gambo bsr.. heheh.. gambo beso sbb ada sifu terel yg ajor.. eekekke.. THANKS!!
Nana => x pe la.. pd sy dah cun da tu..
Fieza => Lapar.. pe lg.. meh le mkn.. kekekeke..
Ida Isk => Cedaaaaapppp....
Manje => Salam.. scrap tu.. x leh lwn member2 FP yg lain.. dorang nye lg CUN!!
Aimah => Hantar? Bukan akak lg pandai masak ke? Akak le hantor lauk kat sini.. hehehhe..
Z => Yg ni sy jamin.. mmg sedap.. heheh
Mamasya => heheh.. kak, p/bucket tu ada maaf lg.. tp scrapbook tu nye software yg wat HOT..
Rosnita => Mana ada pandai la.. kite ni kalo beratur, duk yg last skali.. terhegeh2.. yg senang, blh le.. Tp macaroni sy ni mmg sedap.. sy jamin, Senang lg. Try la ye.. nanti tempek kat FP Ros.. kite tgk!!
Rinna => Lama x masuk?? Hmm.. lupa kite la tu...
Rinzura => Salam Kenal jg.. Nak amik dlm ni? Blh je.. tp x leh mkn la.. hehehe
Azue => Wat soup sedap x? hmm.. mcm nak try, tp org kat umah ni jakun la.. hahah.. bende sedap pun x mo.. ceh!! Hr tu sy tala sorang, lebih tu bg akak ipor & anak buah.. A'ah.. tgh cuba le ni.. lom rezeki lg.. Yg sepasang tu kembar ke azue? Alaaa. syg nye.. Nasib dpt gak nuyin erk.. x pe la.. at least ada gak tu..
Unnamed => Uiks.. sapa ni? Mintak tapau.. Wohnen dodol ke? heheh..
Azue => heheh... tu le.. br dpt blajo ni.. dl mcm azue nye gak.. kecik.. x puas tgk kan.. x pe, sat lg sy singgah ajor k..
Ila => Jgn riso.. 1 ms nanti dpt gak kesempatan tu..
Kamalina => sama la kak.. org kat umah ni pun jakun gak bende2 mcm ni.. tp sy lyn aje.. x le sll wat, tp sesekali tingin nak mkn, wat la..
AyangLina => La.. awatnye.. x call depa ke suh betulkan..? heheh.. x le rajin, sj nak test2 tu..
Idida => Rajinnya u msk western food erk.. hmm.. try le.. sedap ni..
Kamalina => p/shop ada yg mcm tu ke? sy x tau plak.. tp akak nye cantik tau..
Lieya => tu le.. sll tgk org wat yg kaler merah je.. abis dah mi2 sblm ni msk cr sama je, tu yg den tuko sket tu.. wat cr mesia.. hahahah..
p/s : mlm ni tokei kite 'cuti'
Iza =>
Niza => Cuba ye.. s/book flair
dOd => Bile ko lalu? hahaha.. pintu umah aku 24 jam tutup je.. heheh Eh, laksa tu kat bangi ke? Rojak pun?
Pratchai =>
Ejard => alah ejard.. akak nye zmn bile.. dah 12 thn lps pun.. blm trend lg kot ms tu.. hahaha..
MamaFami => Tu je la termampu..
Niza => OoOo.. bunyi cam susah je.. hhehe.. a'ah donlod tenet le.. web add lupa la.. cuba try cr kat google yea..
Sitione => heheh.. aku x penah dgr pun beg guni ada jaminan sirim.. kah3x.. s/ware tu, aku dah habaq kat FP hang!!
Tok Janggut => Waaa.... amik la.. Cam biasa la tok, jln2 cuci mata.. ehhe
Baayah => A'ah.. ramai kata gitu.. umur.. Yie tua 5 bln, tp lain thn la.. kalo x dpt sek sama2.. heheh.. Mahalnye cruise tu..
Jeff => hahah.. x pakar pun leh try wat bro.. cuba le slowly.. tp nak kene rajin..
Mama Mya => Rs2 sy, dah ada bgtau kan kat FP Watie.. (kalo x, remind me yea..)
Kamalina => OooOoo.. sy lum install lg P/SC2 tu.. lum kesempatan, tp s/ware ada.. x pe lh kak, sy dah jumpa s/ware yg berkenan d hati, cuma lom cuba je lg.. Thanks ya..
Ejard => Udah ku jengok, ada momok la kat FP ko tuuu.... kih3x..
Maya => heheh.. tu separuh mereng tau.. (maklumlah.. 1st time)
Zai Kulim => Ngeh3x.. separuh gile tau bile jumpa lom ada komen lg.. sepantas kilat ku post komen.. hahah.. 3-4 hr ni tido lewat le.. ngadap pc le.. pe lg.. Zai wat cun2 tau.. hahah..
Anese => tu le.. tension kan.. heheh
Tie => Sy x penah wat spagetti.. mcm x minat la.. masam.. hahah.. lgpun org kat umah ni jakun sket.. Blaja le..
Tie => x la.. Slide tu guna P/scape.. s/book tu.. s/ware s/book le..
Lei => heheh.. cuba ler..
Emy => Sedap tu... (betul, x tipu) cuba lah wat..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net