By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Mar-2008 01:57 Email | Share | Bookmark
** Resepi Nasi Tomato & Kurma Ayam **

 










Aloha..!!

Kali ni saja nak tempek resepi yg kelmarin. Sbb yg tu gambar je, x de resepi.. kali ni nak le tempek resepinye.. Mana tau ada sapa2 nak cuba..

Mungkin resepi ni x sama mcm resepi org lain.. tp ni versi aku la.. Mula2 tu tgk buku jgk, tp lama2.. ok dah. Resepi ni x le bulat2 mcm dlm buku, ada aku ejas2 sket.. ikut suka aku.. eheheh.. sbb kalo nak ikut buku betul2.. kdg2 bhn nye x cukup/x ada. So.. paham2 aje.. Aku ikut yg mana mudah aje.. x yah pening2.. janji sedap!!

Meh kite berceloteh :-

Quote:
wilda@bboo => Main masak2 alamat x mkn le.. sbb pki brg menan.. hahaha...
nn => Syg nak mkn ke?? Dah licin pun.. hheheh.. Wokey, nanti sy singgah.. JOM!!
yaa => tu le.. igt seminggu je.. mak dah sihat dah?
yaa => Thanks yaa.. nanti tgk ye..
Ian => heheheh... byk FP lain lg best dr i tau...
daiyo => Salam.. Nak amik, amik le.. tu le tujuan resepi d tempek kat sini.. leh share kan..
zai kulim => Tau x pe.. abis muka dia sokmo..
zai kulim => kalo best bwk bebudak jengjalan.. napa kaki zai yg terangkat? Mesti dia yg over best ni.. hehehe
Lina => Mkn.. jgn x mkn..
jeff => Uiks.. pekene ns tomato.. kat ner tu? heheh
aini@wohnen => wah..wah.. mmg aku nak bukak hotel pun, tp duit x de.. kah3x... apa x penah mkn nye.. yg ko suh bungkus dulu tu apa kejadahnye.. hahahah.. Test resepi tu, jgn ckp je.. ko tu nak kawin dah.. belajo2 le masak.. kui3x..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net