By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-Feb-2008 16:38 Email | Share | Bookmark
~ Buffet @ Chicken Hartz, Time Square ~

Chicken Hartz Buffet
Price..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dasat gaya mkn aiskrim ni..
 
 
Soup of the day..
Ayam grg, roti..
Ayam grg, panggang & onion ring..
Macaroni & kek..
Pencuci mulut..
 
Salad..
Aiskrim..
Selesai dah..
Time mkn..



















Gambar ni di ambil mlm td.. Sbnr nye nak gi Low Yat Plaza, cr printer tuk abah.. then, singgah la Times Square tuk dinner kat Chicken Hartz Buffet.. sesekali sedap gak pekene mknn kat sini.. Maklum le, buffet.. hentam la selagi tidak.. kah3x..

Ok, jamu mata..

Meh kite berceloteh :-

Quote:
tokjanggut1961 => Alamak tok.. sorry tok.. kalo benar bagai d kato, den rela tunggu tok.. asal tok jgn ngamuk, udah la.. heheh.. Wat cun2 erk tok.. Thanks tok..
mamat484 => Bab ni, sy pun still x phm.. ni dpt wat pun, sesimple mungkin je.. nak try tuko2 lg, mcm nak pening je rasa.. wat sementara ni, sy bior je dl.. kalo nak tau lbh, nanti sy 'paste' kan dr kwn yg tlg tu.. Sila bg 'LINK' mamat ok, tuk memudahkan sy reply nanti.. Tp rs sy, maksud 'replace the location of this image/audio tu'.. dia suh kite tukar dgn url yg kite ada/pilih.. (pilihan kite). Sbb yg dia kasi tu, just cth.. sy penah ikut bulat2 mcm dia, tp x jd.. Pape pun, sila bg link, tgk camne sy leh tlg..
tokjanggut1961 => yuuhhoooo tok..!! Ye ke camtu? Gambo FP ni pix nye kecil? Alamak.. den bkn ado gambo best2.. kene 'selongkar' blk le gambo2 dlm pc ni.. ehheh.. K tok, nanti sy email.. Thanks again..!!
Daalia => amboi, cpt nye reply.. heheh.. thanks! A'ah.. kat Kl ni mcm2 jenis tmpt mkn ade, sedap & x sedap je.. tp yg penting, pitih nye kene ado..
wilda => pulak.. mesti le tuko2 selera jgk nih.. kalo x mkn, lapor la.. smpi anak sulung tu pun dah tau.. kalo gi T.Square, nak gi mkn ciken hat.. hehehe. Tuanku dah blk, x leh curi tulang la kan.. heheh.. pe lg, banting tulang 4 kerat tu sedaya mungkin.. CHAIYOKKK..!!!
yatie => Yg kecik ni, tgk mood dia.. kalo berselera, mmg mkn lebih sket la.. Tu pun lps tu, dia wat ragam tu.. jd ulat bulu atas riba abahnye..
MamaFami => Mama, nanti kalo gi sana, leh la try. Kat tingkat 4. Best jugak.. lg2 kalo selera nak mkn ayam.. hehehe..
tokjanggut1961 => ting tong..ting tong.. posto diterima !! Heheh.. cpt tul tuk wat, sorry sbb susahkan tok.. lps ni sy pick up posto tu erk.. Mesti best nih.. THANK YOU VERY MUCH tok..!!! Jasa mu ku kenang!!!
mamat484 => Idak le tlg cr jln sgt nye.. tp sy try copy & paste apa yg kwn sy bgtau tu. Mana tau cr tu mamat mungkin phm kot.. sbb kalo ikut cr toturial tu, mmg x lepas.. kalo lps pun, tang gambo je.. Nanti sy anto pm ok..
abah along => heheh.. abah, tmpt tu mmg le pevret penggemar2 komputer & yg sewaktu dgnnye.. Nak cr brg, sume situ je.. byk choice & murah.. Husband sy pun sama la tu.. yg sy kuat ngekor, asal dia gi, ada je eskot polow 2gether2.. hik..hik.. Smpi sedara mara suh tlg belikan, lg2 berkaitan pc... heheheh. Kat bwh tu penah mkn, tp 2 kali je.. Kenit tu poyo je, bkn dia mkn sgt pun.. dok dengki yok abg punye!!
yaa =? Salam perkenalan jgk tuk yaa.. A'ah, sy duk KL
aini => wei Wonen penyanyi rock.. heheh. Apa nye pesyen ayam.. ayam tu sama je yg ko mkn tiap hari.. tp d tambah koleksi lg.. uhuhuh.. byk ko nye consult designer, kalo aku bukak class, sure org sume cabutttt... hahahah..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net