By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 15-Feb-2008 07:41 Email | Share | Bookmark
Cuti2 Mesia @ Cameron [Part 10]

Sayur2an..
Jagung manis..
Keledek..
Sayur lg..
Sume ala2.. strawberry..
Selipar & phone casing..
Selipar..
T-shirt..
Bola angin strawberry..
Jajan dr strawberry jgk..
Jajan..
Teh & jem..
Bunga2..
Eheh.. beratur2..
Keychain..



Sayur2 yg d borong kat Cameron..

Jagung ni manis tau..

Keledek... d rebus, sodap ni..

Sume ala2 strawberry aje.. meriah!!

Waa... selipar & phone casing..

Utk bebudak ni..

Jajan...

Teh & jem..

Bunga2..

Keychain..

Jajan berasakan strawberry & T-shirt Cameron..



Waaaaa........ at last.. smpi gak ke penghujung entry tuk Cameron.. Jemu dah nak upload tang ni je.. tp still nak abiskan.. so, cukuplah 10 part.. X le smpi 20 part ye zai Kulim... kih..kih..

Ni just gambo2.. koleksi brg2 waktu soping kat sana.. idak la byk.. tp sj suka2 nak masukkan dlm ni.. Dr kamera h/p je ni, sbb tu gambo x clear..

Wacchhhaaaa..........



Meh kite berceloteh :-

Quote:
Ouled Kenitra => Cumel.. mmg cumel, mcm syg je nak guna.. heheh
Bibu => selipar & phone casing tu la yg syg nak pki.. heheh.. 2nd trip? amma!!
Panil => Mmg le jagung tu manis.. mcm gile je mkn.. tp aku beli yg lum rebus bwk blk KL, mcm kureng manis je.. ceh!! Alah.. soping brg2 murah je.. eheheh.. Mana ada bonus.. aku kan 'bibik' je kat umah... ekekeke..
fakirminds => 1) Uiks.. ada kayu pemukul tu.., nak pukul ke? garangnye.. Ye la, 1st komen nak le adiah.., x leh ke? uhuhuh.. kudukut le.. 2) Kino lum jwb lg kot.. aik, takan bro x kenal kot.. cek kamus la.. hahahah 3) Ooo.. ye ke.. 4) eleh, malu2 plak dia.. sket ms lg, jd pro la tu.. 5) eheh.. kalo byk ms, dah part 35 kot.. kih3x..
zeeda => Bala's Chalet? ada gak tgk gambo dia kat website, cantik2 mmg cantik.. tp mcm seram le.. hehehe...
yatie => alah yatie.. mcm la dia x borong kelmarin.. ntah2 2 lori kecik kot.. heheh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net