By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Feb-2008 09:28 Email | Share | Bookmark
Cuti2 Mesia @ Cameron [Part 6]

Honey Bee Farm..
Turun ke bwh tmpt nye ni..
Penat pelancong ni nak daki..
 
 
 
 
 
 
 
Cantik pokok kat blkg tu..
3 dr kanan, gangstar mana plak ni..?
 



Honey Bee Farm..











Adeh.. penat upload gambo2 ni.. x abis2.. dah la slow.. ponat makcik wei.. heheh

Gambo kali ni kat Honey Bee Farm.. Seronok jgk kat sini sbb tmpt dia menarik.. ada icon lebah lg.. Cume penat nak mendaki la bile nak blk tu.. Lebah2 sume mana ntah.. duk dlm sarang kot.. ada la nampak sket.. yg tergolek atas rumput. hehehh

Jamu mata yea...



Meh kite berceloteh :-

Quote:
Yaa => Heheh.. seronok le jln.. jgn lupa pegi tmpt2 menarik k..
lieya_latif => Alamak lieya..... awat hang x pi sana..? Rugi la.. Tp x pa nooo... lenkali hang pi, jgn lupa singgah tau... ehhehe..
Kinokuniya => No prob.. tgk nama Kino sll muncul kat Fp member kite tu, tu yg tergerak singgah tgk. X rugi... mmg gambo2 Kino cun abis..........
Yatie => A'ah.. comey kan icon lebah tu.. tu la, ms survey dr tenet, namapk ade icon ni, tu yg ada dlm senarai 'aim' tu.. heheh.. Lenkali kalo gi, bior lelama sket.. jln abis2, br puas hati.. Lgpun bkn sll kite gi sana.. Jgn lak yatie gi direct 2-3 tmpt, alamat terkocoh la kejar masa nanti.. heheh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net