By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 31-Jan-2008 09:59 Email | Share | Bookmark
Cuti2 Mesia @ Cameron [Part 1]

FREE ENTRY tau...
Kami gi sini la..
Kat area sayur..
Blkg i tu.. pokok strawberry..
Ni.. buahnye..
Sayur lg..
Amri keje nye asik la main mainan ni..
Haziq pun sama.. 2x5.. belawan2 la korang ye..
Hehhe.. produk dr strawberry..
Ni pun..
Coklat strawberry.. ala2 hantaran CT gitu..
Gula2 strawberry..
Amri keje nye asik la main mainan ni..
Haziq pun sama.. 2x5.. belawa2 la korang ye..
Hehhe.. produk dr strawberry..
Ni pun..
Coklat strawberry.. ala2 hantaran CT gitu..
Gula2 strawberry..
heheh.. giant strawberry..
Kebun ni pun ade 'orang2'.. mcm sawah lak..
Mat bangla ke apa ntah.. tgh angkut buah..
Alas kaki strawberry pun ade...
Tgk sayur2 dia... segar bugar!!
Fuuuhhh...
Strawberry nye... mak aii..
Cantik kan susunan pokok2 nye..
Meh aku petik sayur ni..
Posing time...
Ops.. dah kene mkn sblm d snap wei..
Soping wei...
'Ulat' strawberry... ahahaa..
Cute kan..



Best tau kat sini...

Segar2 kan sayur dia..

Menarik kan...

Strawberry dia... menggiurkan.. ahhaha...

Kemas & tersusun je kan kebun strawberry ni..

Ni la tokei2 kebun sayur.. ahahaha...

Sedapnye.. tp lum snap.. ada org dah ngap dl.. uwaa...

Cute kan...

Waa... soping.. soping.. abis2..

Sian Amree..

Amree asik la nak main bende alah ni..

Haziq pun 2x5 je...


Ehem.. slps lilek selama bbrp hari... akhirnye ku kembali lg.. heheh.. Last week tension x dpt upload gambo.. tu yg bengang sgt.. Hr ni tgk, ok je.. leh le upload gambo waktu cuti2 mesia ahad br ni..

Waa.. kali ni g Cameron sungguh sronok skali.. sume tmpt d redah.. syok la.. puas hati gak la..
kalo nak pegi lg pun.. tunggu la bbrp thn akan dtg lg.. heheh sbb puas dah.. Cuaca siang x le brp sejuk sgt.. cam biasa je.. Sejuk lg kat genting rasa2 ye.. Mlm, cam biasa la.. sejuk gak..

Gambo terlampau byk.. bratus2.. x tau canne nak upload ni.. Den kene pilih2 dl la gamaknye.. Yelah.. smpi full memory camera tu.. tu pun separuh dah transfer ke laptop, still full lg.. Camera 8.3 pixel ni byk mkn memory erk.. kjp je dah penuh. Nak transfer dlm pc, takut 'berat' sgt lak pc ni, jd slow plak.. tu le tgh mikir2 ni..kene la pilih2..

Tuk part 1 @ Cameron, kite tgk dl gambo waktu d BIG RED STRAWBERRY FARM & GIFT CENTRE.. Kat sini mmg best sgt... mcm2 ada.. kebun sayur, bunga & strawberry.. Kebun strawberry dia kemas & tersusun, x mcm tmpt lain.. Kalo sayur, dia gunakan kaedah hidroponik. Masuk pun free!!

So, kwn2 sumer.. saksikan lah ye..

Meh kite berceloteh :-

Quote:
MamaFaMi => Soberi x le byk mama.. sekotak je.. sbb iza x gemor mknnye.. li tuk kwn2 je.. tp brg lain tu byk gak la borong.. eheheh.. mama wat kan lah resepi soberi.. sure malatops!!
Napie => gimik je? tp hang pandai la tu.. sbb ada org pecaya gimik hang tu.. heheeh
Zai Kulim => Ala.. hang lg terel bab2 tudung ni.. den pki hentam ajo... hahahaah kata nak gi camron hr tu... eh, cameron ke genting erk??
Ayie => La.. pegi la lg skang ni.. best tau... x rugi rsnye gi sana... tu pun kene rajin menjelajah la.. mmg sronok.. enjoy abis!!
Rina => mak bedah??? aiayayay.. bile lak aku jd bedah oi?? ahahha.. segala puncak la aku nak redah.. skang aku kepingin gi Bkt Tinggi la.. tgk org nye gambo kat sana mcm sronok je.. tp somi aku tu mcm x mo je... x pe.. nanti aku bodek2 lg... heheeh.. Kalo ko jeles, bodek la somi mu ajak hanimunan lg.. eheheh
Zai Kulim => Laa.. x gi lg.. igt dah jejak Genting tu... weh, gathering tu jauh tu... x dpt den join deh!!
Zai Kulim => Dah ku lawat FP hang gi genting tu... waa... enjoy abis lorr.... Sronok tgk.. smpi berpinor mata den ni... aiayayayaaaa...
Yatie => Gambar no. 5?? Straberry tu? Arrkk... nape yerk? eh, tu snap sendiri tau.. ooo.. nak kata sama mcm hang punya kaaa..? Ngeh3x...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net