By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Feb-2009 14:55 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Langkawi Day 3 (Part 2)

 
Salam..

Ni lg sambungan entry g Langkawi hr tu..
SORRY la.. dah basi...
tp den nak abiskan jgk masuk gambo2 ni..
br la lega nak hapdet yg lain2 nanti..

Gambo2 ni.. hr ke-3 jgk.. tp destinasi nye.. Cable Car la plak..

Ok..jom lyn..














































Layan gambo SUNSET ye.. suka tgk gambo2 ni..

******************************************************************************************************

Tenkiu... tenkiu sudi lyn gambo lama ni..






Make a pregnancy ticker



Sunday, 8-Feb-2009 14:53 Email | Share | | Bookmark
GBS Mini Gathering..

Halu... kabare sumer..?
Lamo den x hapdet ni..
PC biol la weh.. campur dgn tahap kemalasan yg maksima..
gitu lah jd nye..
Ni pun hapdet sesempoi mungkin...
Jd laaaaaaaa..........

Gambo ni.. ms g dating ngan bebudak porum HA..
Ni geng2 GBS yg asli..
apa tu GBS ? heheh.. Geng Bas Sekolah.. wkakakak..
Kami g dating kat KFC, Jaya Jusco Maluri...
Ni la member2 ms awal merempit kat porum..
yg sama2 membidas.. huhuhu..

K la.. layan..






































Sekian...






Make a pregnancy ticker



Saturday, 17-Jan-2009 16:16 Email | Share | | Bookmark
TKB Mini Gath

Wlpn den agak keciciran tuk update entry ni.. sbb PC biol
den update la jgk.. syg gambo2 tu.. basi pun basi la..
sbb koleksi den x samo ngan koleksi Watie, Kak Bay & Azue.. heheh..

Jom tgk..






























































Sekian la yea...





Make a pregnancy ticker



Thursday, 18-Dec-2008 01:55 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 @ Langkawi - Day 3 [Part-1]

 
Salam...

Br sempat nak update sambungan entry kat Langkawi ni..
Selain malas nak edit.. server lak asik wat hal..
x lps2 nak load.. tu psl.. makin la lewat nak update..
Ni pun update ala kadar je.. janji mausk gambar.. heheh..

Di sebabkan hr ke-3 ni byk sgt gambar (pdhal g 2 tmpt je..)
terpaksa lah.. aku wat 2 part.. x larat nak pulun sekaligus weh..

So, layan la dl hr ke-3 [Part-1] ni dl yea....
Zaaaassssssss.........!!





Mcm biasa la...., kite lyn dl menu b/fast hr ke-3 ni.. Sama je menu dia.. Just menu utama je tukar..




Mcm biasa.. sblm beredar.. Aloy & Yie posing dl..




Ok.. ni ms kat jeti nak naik bot utk ke 3 buah destinasi..




Dah dlm bot... ready nak berlepas.. wkakakaka.....




Destinasi pertama.. TASIK DAYANG BUNTING..




Ni la dia... Nak naik tmpt dia.. kene la mendaki dl.. pastu turun blk.. br la smpi..
Mmg mencungap giler la.. kalo nak blk tu.. penat siut.. byk tangga !!

Mat & minah Saleh ada la mandi kat situ.. hheheh...

Pastu, ada la FREE FISH SPA kat situ.. heheh... suka lak dorang ngan ikan tu..
Ikan apa erk..? Mcm ikan keli je.. Tp ikan2 tu jinak giler.. hehe...
Den tgk je..




Destinasi ke-2, TGK HELANG..
Ms ni.. kami dpt tgk byk helang terbang cr mkn.. mmg port dia la ni..
Byk betul..

Nak snap gambo helang.. mmg la payah.. asik terbang aje..
Dpt rakam video je la....




Destinasi ke-3, BERAS BASAH ISLAND..
Kat sini.. mmg cantik pulau dia.. bersih aje.. & air jernih..




Posing dl.. heheh.. Mula2 x tau.. apa nama pulau ni.. dah nama s/board ni. br tau.. ahhaha..




Kami x de la wat apa.. lepak2 je bwh pondok tu.. Org lain ada la amik kesempatan mandi kat pantai tu.. wat ala2 kat obersi plak.... Sensot weh.. x leh tayang gambo.. wkakakaka...

Budak ni. amik kesempatan la main pasir. maklum.. jrg jumpa pasir.. hehehe...




Sini le kami lepak... apa nak wat.. ada ms 1 jam.. santai aje la.. takan nak mandi lak kot.. hahaha...




Santai lg.... Posing lg sblm blah.. heheh....




Ok.. ms ni nak blah dah...
Jeti tu jeti utk ke pulau ni..

Air tu pun.. jernih aje.. leh nampak ikan2.. heheh..
mmg seronok kalo dpt mandi..


Ok.. berakhirlah sudah.. 3 destinasi pertama tuk hr ke-3 ni...
Ikuti sambungan Part-2 nanti ye...

Daaaa..........

************************************************************************************************************





Make a pregnancy ticker



Tuesday, 9-Dec-2008 05:49 Email | Share | | Bookmark
Menu Hari Raya Aidil-Adha

Salam...

Selamat hari raya Aidil Adha !!

Dkt sbln jgk FP ni x berhapdet.. Dah berkulapuk dah.. Kene guna "easy on bang" le nampaknye tuk sental kulapuk2 yg ada.. wakakakakaaa..

Woi.. cuti sek.. jd malas la.. hahah.. bukak pun sesekali je... Nak edit lg la malas.. Bile dah malas edit.. alamat mcm mana nak update.. tu yg berkubur je.. Kengkawan sumer.. jgn la "lupakan" den ni weh... huhuuh... Susah tul dr malas nak jd rajin.. kih..kih..

Bg laluan tuk gambo raya haji dl..

K Lah.. Jom la tgk apo menu den msk tuk raya haji ni... X de la byk.. 2 jenis je.. Pastu malas nak snap gambo2.. just amik gambo menu je.. so, menu je la masuk sini.. kes malas!!




Ni la menu yg aku masak weh.. Tp lomang & kek pandan tu.. den boli je la weh.. bkn wat.. hahaha..




Ni plak menu yg kak ipor aku kasi haaaaaa..
Rendang hitam tu.. aku x tau nama spesifik dia.. kah3x.. Aku panggil rendang itam je..
Rendang ni.. resepi dr Selangor. Dia mmg original kaler itam.. bkn sbb buh kicap ke apa..
Ada hati, limpa & daging.. d campur.. tu yg menghasilkan kaler hitam original tu.. SODAP ni.. !!


**************************************************************************************************************************

Ok.. tu je tuk kali ni.. harap bertendang la ye.. bg aku panas2 enjin tuk sambung edit gambo2 seterusnye.. specially gambo Langkawi yg tersadai x abis tu.. hahaha.. basi weh !!

Adios !!



Make a pregnancy ticker




[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net