By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Mar-2009 08:39 Email | Share | | Bookmark
Majlis Cukur Jambul Hani Ashilah !!

 
Salam..

Nampaknye dah over due ni... tp blm jgk bersalin2 lg..
Ado maso.. den tempek la lg entry terbaru..
Majlis Cukur Jambul cucu sedara den ni..
pd Ahad br ni.. 8/3/2009.
Sehari sblm due date den..

Jom lyn..







Tuan empunya badan ni.. heheh...
















Sekali sambut bezday abg c Hani ni.. HAZIQ, yg ke -3 thn..




Acara bergambar beramai2..











Itu ajelah..

X tau nak citer pe dah..

TQ sudi lyn gambo2 ni..

***************************************************************************************************************



Quote:
Doc bg tempoh smpi 14hb (Sabtu) ni.. kalo x bersalin jgk.. kene admit ke hospital le jwb nye.. serah diri... Pape pun.. semoga semuanye selamat... Insya'allah...!!





Make a pregnancy ticker



Friday, 6-Mar-2009 07:50 Email | Share | | Bookmark
Pe'el bebudak..

Salam..

Smpi hr ni.. bb masih lum nak kuor..
Sempat lg hapdet ni..

Tgk je aksi bebudak ni..

Gambo kureng sket.. sbb majoriti sume dr cam HP aje..




Yg ni gambo dia main stabilo tu.. Sbnr nye byk lg gambo dia conteng muka ni..
tp dah ilang plak kat pc lama tu.. Ni je tinggal save kat HP.
Agaknye tgk ibu dia guna 'eye shadow'.. dia pun ngikut kot..
tu yg mata tu.. ada 2-3 line.. wkakak...




Ni gambo ngan sepupu nye.. Nabil..
sibuk nak pegang baby kata dia.. ni la aksinye..




Ni plak.. gambo bile kene marah dek abahnye.. hahaah..
Merajuk.. dia jd BEKU tu.. lama gak la.. dia menahan tu.. hehe..
sabotaj gambo dia.. wkakaka..




Ni plak.. ms den sibuk2 kemas brg2 bb.. dia pun sibuk nak jd "baby" jgk..
kah3x.. masuk dlm kelambu..




Ni aksi dia ter-tido kat Carrefour kot.. Sbb dah x thn sgt..
seharian berjalan.. lps tu singgah carrefour plak.. ni le jd nye..
tersengguk2.. heheh...




Ni plak.. gambo2 time depa tido.. heheh..
Mcm2 aksi.. Kalo Yie plak.. ada je 'brg' yg d kepit nye..




Ni plak.. ragam dia pki seluar.. ada 2 kaki masuk 1 lubang..
Gambo yg lain2 tu.. dia dok amik bj den ni.. dok sarung.. sepasang lg lak tu..
Puas den simpan dlm almari.. eeehhh.. dia amik lg..
ntah brp byk kali dah.. fevret tul dia ngan bj tu..
siap pki lg.. tp mcm biasa la.. 2 kaki masuk dlm 1 lubang.. kah3x..




Ni plak.. ragam dia bile jumpa radio ke.. speaker ke.. atau apa bentuk yg leh kuarkan bunyi..
Dia ni mmg FANATIK giler kat speaker2 radio ni..
Dr umur sthn lebeh lg.. dah perasan MINAT dia ni.. Skrg ni.. kalo g memana je.. bkn dia tgk apa..
tp cr speaker dl. Masuk mana2 car park.. tu bende dia cr dl..
Kalo tgk/belek speaker radio tu.. siap tonggeng2 lg.. Radio kat umah tu.. x yah ckp la..
siap tau psg cd & pilih track lagu mana dia nak.. Ntah sapa ajor pun x tau.. dah kata PAKAR.. hehe..

Dia ni panggil radio nak tau apa?
"yo tak kung' " kah3x... X tau la mana dia dpt..




Ni antara koleksi2 TERKINI yiyie ni.. X tau la mcm mana dia leh minat bende2 ala2 gigirl ni..
Ntah utk adik dia ke.. apa.. huhu.. Tp kaler pink tu.. x thn tul.. hehe..
X pe.. kalo adik bb girl.. leh share main..

Tu.. kucing tu.. dia panggil "KITTY" !! Syg jgk tu..
nak tido.. mesti kepit.. masuk buai pun kepit jgk..
kdg2, tiga2 bende tu dia kaut skali..




Ni plak.. HARTA BEHARGA yg plg latest dia dpt..
bende ni la idaman hati dia sjk bertahun.. Ada gak niat nak belikan dia.. sbb dia minat sgt bende ni..
tp x tau kat mana jual.. Skali hr tu.. terjumpa kat JJ, ada 1 je.. trus belikan tuk dia..
sbb takut lenkali x jumpa lg.. Ms tu.. DUNIA yie la punye.. wkakak..

Sayang betul dia ngan bende ni.. smpi kotak pun x buang.. Nak tido.. simpan dlm kotak, bgn tido bende ni la d cari nye dl.. Org lain susah nak sentuh bende ni.. Dia aje..

Kalo kat parking2.. kat soping2 mall, kan bende ni ada.. Kdg2 siap bwk naik kete.. nak compare kan ngan dia punye.. uhuhuh... Yie..yie..

Yg ni namanye ada tambahan sket..
" yo tak kung' kuek "
sbb nye dlm iklan Digi dl.. kan ada itik kuning tu bunyi "kueeekkk....kk.." dkt speaker tu..
so, dpt la nama "yo tak kung kuek" !!


**********************************************************************************************************************

K la.. tu aje tuk kali ni..
rs nye ni la entry last sblm bersalin ni..

Sbb esok dah nak cek doc. Ahad sibuk..
pastu kalo kene admit ke hospital ke apa ke..
x tau la lg.. Tp mmg x de jenguk sini lg la kot...
smpi la habis pantang sok...

Trus CUTI PJG.. huuhuh..


Quote:
DOAKAN den SELAMAT ye...
Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn............!!






Make a pregnancy ticker



Friday, 27-Feb-2009 03:38 Email | Share | | Bookmark
~ Lepak Umah Pospom ~

Entry ni plak.. thn lps punye.. heheh..
sj update.. x de keje plak rs nye..
tgk gambo pun cam menarik je..
tempek la..

Ni gambo ms g jengah umah baru anak buah den - Pospom !
Kat Aarea Wangsa Maju..
ada pool.. tu yg bebudak ni g terjun sana.. hahah..

Jom layan..




Umah dia atas skali..




Suka tgk gambo ni..










******************************************************************************************


Itu aje la ye... heheh...






Make a pregnancy ticker



Thursday, 19-Feb-2009 08:14 Email | Share | | Bookmark
Persiapan..

Hallu...........

Br leh bernapas bile entry basi dah abis ku pulun2.. kui3x..
Kali ni br la leh update entry baru plak..

Entry kali ni.. sj nak tepek gambo2 persiapan utk bersalin nanti.
Kalo ikut due.. lg 18 hr je lagi ni.. Ntah kan awal @ lewat, x tau le..
suspen.. mmg suspen..

Kalo ikut 3x scan, doc jangka kali ni BB GIRL.
X tau la.. betul ke x.. kene tunggu dia keluor la br tau betul ke x.. kui3x..
tp persiapan byk gak hok girl yg d sambor..

Tp gambo2 ni.. d snap semula sbb yg asal dah "hilang" d sbb kan masalah teknikal..
chewaahhhhhhhhhhhhh!!
Gambo asal sume dlm plastik lg.. br beli..
Tp sbb dah ilang.. terpaksa la snap ala kadar aje..
Gambo2 ni sume lps dah settle.. dah cuci2 abis..
Sj selongkar sket2.. amik gambo..
kalo x, x de gambo plak..

Tp ni pun.. x byk beli.. gitu2 je.. ala kadar
wat tambah2.. Yg mana hok abg2 nye dl yg masih blh pki..
den pki la.. Yg blh recycle, kite recycle lg.. hehheheee..

Jom tgk apa ada......




Ni gambo scan ms 3 bln..




Ni gambo scan ms 5 bln..

Tu aje gambo scan.. Scan2 yg kmdn ms 6,7,8 bln.. x de print2 dah.. tgk je kat monitor..
















Ni pulak.. brg2 yg kwn dr porum HA bg.. Depa dok siap pos laju lg..
Botol susu dr Unies & bj pink tu.. dr Ieda..






Ni pulak.. Akar Genggam Fatimah dr Nae. Dia bg akar ni.. tp x brani nak minum la plak..
sbb x sure cara2 dia.. Pape pun.. Thanks Nae !!

Yg lg 1 tu.. Beg Mead Johnson & brg2 dlm tu.. mmg dr Noy.. dia kasi ms den peknen 5 bln lg..
sj tempek lg skali lg..



******************************************************************************************************************


Itu aje la.. sederhana aje.. X la mcm sambut anak sulung.. byk nak kene beli..

Persiapan sume dah settle.. Tinggal tunggu hari je nih..
Jeng3x..........

Tenkiu lyn pics den ni..
Adios !!



Quote:
Den berharap kwn2 sumer dpt MENDOAKAN agar den dpt bersalin dgn selamat & dipermudahkan semua urusan nanti. Semoga den & bb sihat & selamat. THANKS U OLS !!





Make a pregnancy ticker



Tuesday, 17-Feb-2009 07:28 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Langkawi Day 4 (last day)

Ni pulak.. entry terakhir kat Langkawi nun..
hr nak balik dah ni..

So, layan aje la yea.........
x tau nak ngomel apa..




Ni kat dlm bilik.. pg nak balik tu.. kemas x abis lg..
Yg Yie.. layan tido lg.. penat sgt smlm kot.. berjalan sehari suntuk..




Sempat posing lg sblm check out..




Gambo ms bekpes.. Dah jemu bekpes ni.. 4 hr ulang2 mkn lbh krg sama aje.. ehhe..




Posing lg.. sekitar hotel.. asyik jln je.. x sempat round2 keliling hotel..
jd la dpt posing kat sini..




Ni plak.. kat lobi hotel..




Yg ni.. kat luor hotel.. siap2 nak g airport.. (airport sblh aje.. )




Ni plak.. ms naik flight.. sempat lg dok snap2.. ngee......


Ok.. itu je entry tuk Langkawi..
dah abis pun gambo2 basi..
br legaaaaaaaaaaaaaaaa..................

Dpt la hapdet entry lain..

Adios !






Make a pregnancy ticker



[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net