By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 10-Jul-2009 05:56 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Nur Elyssa Suffia (1-3 mth)

 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nak lyn gambo2 Icha sambil dgr lagu pun boley, x de masalah.. klik je ok..



Salam..

Kali entry psl Icha lg..
Harap korang x jemu la noo...
Mana tau.. kang asik ckp.. muka bdk tecik ni jek keeerr...

Gambar2 ni.. koleksi dr umur Icha 1 hingga 3 bln..
Sbnr nye gambo2 ni udah lama den edit..
tp lum ada time nak load kat FP sbb memberi laluan pd gambo2 lain yg masih baru..
so, nak x nak.. den buh jgk kali ni..
Gasak la korang nak kata per.. hahahahah..

Jom layanzzzzzzzzzz....






Tgk... ada perubahan x..? Dr sebulan ke 2 & 3 bln.. heheh...

























Susah nak dpt gambo dia gelak besau mcm ni.. ekekekee..





Tgk.. air liur dia.. wkakak.. tangkap leleh gitu..





Aksi2 ketika sesi "jeritan" nak berlangsung... hahah..





Leh jd Cheff tak kalo pki topi nih..? uhuhu...





Ni gambo ber-2 ngan anak sedaranye (Icha dah jd AUNTIE tau kecik2 lg..)
Namo auntie nye ni.. Hani Ashilah...






Yg ni br ada gambo ngan abg2 dia... kui3x...




*************************************************************************************************************










Wednesday, 8-Jul-2009 01:37 Email | Share | | Bookmark
Ahnaf's Birthday (Ain - Member HA)

 
Salam..

Entry kali ni.. gambar2 ms join 1st bezday Ahnaf, anak Ain (member HA) kat Damansara.

Memula nak wat mini gath kat umah NOY aje.. skali tuko tmpt laks..
sbb Ain nak celebrate bezday anak dia... Wat antara kami2 je.. member rempit kat HA tu.. wkakakaa..

Mmg seronok giler la.. wlpn ada yg x dpt dtg sbb ada hal last minute.
tp meriah la jgk.. apatah lg dgn kehadiran otai2 MAFIA WARS.. wkaka..
tambah ngan keletah anak2.. CUCU MAFIA WARS pun ada.. kah3x..

Yg plg happy sbb member dr JAUH merangkap "artis" (semi final Pa&Ma), UMMI a.k.a ZURA..pun mai dr Penang. Ngan c Amsyar yg MIX ala2 Bisben.. wakakakaka...
Mmg havoc la.. sbb da lama tingin nak jumpa dia.. sll sembang online jek..
tu pun sbb dia nak g semi final Pa&Ma, kalo x, mmg x jejak KL la makcik nih..

Pape pun.. THANKS bangat pd tuan umah..
kami enjoy giler seyy.........

So, jom lyn pics den..







Member2 yg dtg join.. (gambar somi x masuk ye..)






Ni la bezday boy nye.. AHNAF !!





























Ramai nak tau, mana 1 ARTIS nye kan..? NI dia... tgk puas2.. heheh..






Itu aje la stkt ni.. Harap enjoy !!



**********************************************************************************************************












Friday, 3-Jul-2009 09:11 Email | Share | | Bookmark
Father's Day @ Darby Park Hotel

Entry kali ni.. gambo2 ms sj suka2 g buffet Hi-tea kat Darby Park Hotel..
Ala2 celeb Fathers Day la gitu...

Asik byk je gambo & lambat update, gini la jd nye..
basi dah gambo ni.. 2 weeks dah berlalu.. huuhu..

Jom lyn gambo2 nye..

























Ni posing sblm nak kuor umah.. heheh..


Quote:
Ramai tegur awat gambo ICHA je byk, abg2 nye kurang..
Sbnr nya bkn pa.. Phm2 la.. hero2 ni dah bsr.. susah nak suruh posing..
nak bergaduh kalo suh amik gambo.. kene tgk mood dl..
br dorang nak.. Yg Icha lak, kan x reti ngelak lg.. tu la jd model.. heheh.. x reti ngelak2..
asal org buh, dia diam je.. Itu lah sbb nya gambo bb lg byk dr abg2..
Alah.. bese la tuh......

Lgpun time abg2 nye kecik2 dl.. gitu gak.. jd model.. beratus keping gambo depa ja..
Skrg tuko turn la plak kan..kan..kan... Janji ada MODEL, kalo x de model.. alamat x
de la entry baru... betul dak..??



**********************************************************************************************************












Tuesday, 30-Jun-2009 03:24 Email | Share | | Bookmark
Ole2, aksesori & hadiah Elyssa..





Ole2 dr Bandung..








Ole2 dr Kelate..











Aksesori Icha..










BB tights ni mmg cute sgt.. beli online jek. Legging yg dlm plastik lum leh pki lg.. Bsr lak tgk nye.
Yg pink dah leh pki.. Yg ijau.. raya nanti dan le sarung.. heheh.. Mmg puas hati..
Kalo sesapa berkenan.. leh jenguk sini.. http://manjakusayangcollection.blogspot.com



















Ni la "model" den yg rela hati nak peragakan aksesori adik dia.. wkakakaa..




Hadiah Icha lg..










Thanks sudi lyn..


**********************************************************************************************************












Thursday, 25-Jun-2009 02:43 Email | Share | | Bookmark
Hari Bahagia Megat & isteri (Bt Gajah, Perak)

Hai..

Entry kali ni plak, ms g kenduri kawin cucu pd P/Ngah sblh somi den..
Kat Bt Gajah, Perak.. Pegi blk hari jek..

Ms blk tu, singgah kat Kellies Castle tuk posing2..
X masuk dlm pun.. sbb mls...hehe.. panas ms tu..
lgpun bwk bdk kecik.. x bagus tuk kesihatan.. wkakakaa..

Jom, lyn gambo2 nye nih..


KENDURI....




















SINGGAH KELLIES CASTLE....














Ok.. itu aje.. adios !!

Thanks bangat..


*****************************************************************************************













[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net