By: Azliza in Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Oct-2009 05:23 Email | Share | | Bookmark
Celebrate my bezday @ Genting..

 
Salam semua...

Entry kali ni gambo den ke Genting lg.. heheh..
Bln ni aje.. DUA kali aku naik genting weh.. ahahhaah..

Kali ni sj pekene hi-tea kat atas tu..
Cik abe den banje utk celeb my bezday 21hb lps..
21hb tu.. kan den br blk dr cuti2 mesia..
x dan nak wat pe pun...

Ajak SIL & 2 org anak2 nye...
lps mkn2.. g naik kete kabel.. sj merasa lg.. lama da x naik.. heheh..

Pastu bg bdk2 ni main game.. tp kjp je la..
x lama.. sbb sume mcm da penat je.. rugi le..
lenkali kalo pegi.. kene main dr pg.. hahah...

Okey le... Jom la tgk gambo yerk...







Ini la my family.. hehe.. sume pki kaler itam.. blh gitu?? hhehee...






Ni anak2 buah aku yg poyoss.. wkakkaa...






Kalo gambo2 yg mcm kelabu asap.. blkg nye putih tu.. ms tu awan/kabus tebal.. Kami d dalam awan... !!






Gambo ni lbh krg mcm gambo kat genting hr tu.. mana x nye.. lokasi sama jew.. cume hari, waktu & bunga je yg lain2.. heheh..













Antara menu2 yg kami mkn kat Kg Restaurant tu.....






HARGA utk Hi-Tea hanyalah.. $18 nett utk dewasa & $9 nett utk kanak2.. Murah kan? Blh la.. mknn mmg sedap2 & kenyang giler. Sampi nak jln pun.. x larat tegakkan bdn.. wkakak....






Lawo x anak daro den tido? hahah.. Tp bile br bgn, mcm bersopan la plak aksi nye.. tgn peluk tubuh tu.. hehehe...











Tgh blajo mengenal rempah ratus lg.......











Ni ms naik kete kabel .....











Memborong asam.....






Sambung main.. c Aloy x sudah2 ckp nak main..





















Ni la adiah den dpt. Dpt gift ni ms kat aiport, br blk dr CCM tu..
Tergezut jgk.. x le sangka2.. Patut la tunggu kemain lama.. rupanye g cr adiah.. hehehe..
Seronok.. TQ my dear....

Tp gambo ms kat airport dgn gift ni ntah kemana la plak.. Cari2 x jumpa.. terdelete ke apa..
Mencikkkkkkkkkkkkkkkkk btul la !!!







Tu aje la.. koleksi gambo2 d Genting smlm..
Thanks sudi layaannnnnnn..




**********************************************************************************************************************************


Ni 'kek' dr PAU...
Thanks Pau... sudi bg kek yg blh buat seluruh dunia "kenyang" ni...
wkakakakaaa...







____________________________________________________________________________________________________________________________


Quote:


NOTE : Gambo2 den waktu CCM ( Cuti2 Mesia ) hr tu terpaksa d tangguhkan dl..
kene bg laluan pd gambo2 d genting yg baru semalam ni. Kalo x, alamat gambo2
genting ni.. zmn bile la br update kang... akibat sibuk load gambo CCM yg ntah brp
episod la tu.. ahahha..

So, harap bersabar ye kengkawan ku sekelian alam.. heheh...






********************************************************************************************************************************
















_____________________________________________________________________________________________________________




Thursday, 15-Oct-2009 09:01 Email | Share | | Bookmark
** Open House Umah Noy & kwn SAMER (x-skool) & Elyss 7 bln **

~ OPEN HOUSE UMAH NOY (10/10 => SABTU) !! ~


Salam semua...

Entry kali ni masih entry raya lg..
Open house sana sini..

Kali ni open house umah member cyber dr HA plaks..
Tuan umah yg bernama NOY.. heheh...
Umah nye d Subang Bestari..

Jom la tgk gambo yerk...







Mcm biasa, posing dl sblm kuor beraya.. heheh....






Ni dgn Ain..... bb2 tu.. anak2 depa ni ler..






Antara yg hadir.... Ni la 1st time jumpa hok yg ni.. hehe..



























Ni la NOY.. tuan umah.. berbaju pink...








__________________________________________________________________________________________________________________________________

~ OPEN HOUSE UMAH MEMBER "SAMER" !! ~

Yg ni plak, himpunan beraya umah member2 sek dulu.. umah Rina, umah Aspa & umah Fara.. tp gambo x byk amik.. pastu byk yg x lawo.. Jd yg elok2.. aku himpun je jd 1 ni ha..

Layaannnnnnn..








________________________________________________________________________________________________________________________________________________



~ NUR ELYSSA SUFFIA = 7 BULAN ~


Yg ni plak.. koleksi gambo2 Icha @ Elyss (member HA panggil) ms umur dr
6-7 bln.. Mmg byk gambo dia ni.. naik juling biji mata nak pilih.. Aku amik yg latest2 je la..
Yg lain tu.. ntah folder mn aku buh.. x larat nak godeh da.. huuhu...

Jom la tgk aksi2 anak daro den yg sorang nih.. heheh..
Kemain posing lg.. geram haku.. wkakaka...






Tgk la tu.. skang.. kemain lg.. posing x hengat2...
Ada sesapa berkenan nak amik jd model kekanak?
Sila hubungi.. 016-....... bla..bla.. hahahah..




















Gambo tgh bwh tu.. dia ngamuk sbb x dpt sedut air tu.. tgn da kene pegang.. hhehheeh.. suko plak den tgk aksi nye.. hahah...


________________________________________________________________________________________________________________________



Itu la gambo2 yg tertera kali ni..
Byk benor gambo.. lenguh2 bola mata den nak pilih... huhuhu..

TQ la sudi lyn gambo2 ni ye..
Byk tu.. eheheh..




Quote:


NOTE : 17-21 Oct ni.. den tiado d rumah. Sekembalinya den nanti..

kite sambung cerito yoo... Daaaaaaaaa....






********************************************************************************************************************************
















_____________________________________________________________________________________________________________




Friday, 9-Oct-2009 08:30 Email | Share | | Bookmark
Jln2 d Genting Highland...

Yuhuuuuuuu..

Entry kali ni nak update gambar2 ms g Genting Ahad baru ni...
Sj je.. naik.. amik angin kat atas nun.. kat KL ni panas aje.. huhuhu..

Jom la tgk gambo yerk...







Ni kat Bt Berayun.. port utk tgk pemandangan sblm smpi atas..






Ms ni angin kuat sgt.. mcm nak melayang je rs kene tiup..
tu psl muka Aloy x semenggah... takut nye psl... Mcm bdk kecik je..
Yie & Icha selamba je... ntah apa2 le Aloy nih...







Tgk la muka Aloy tu.. 'keraskan' bdn la konon, x bg melayang.. hahah..










HERO2 malaya.. wkakaka.....










Ni angin c Yiyie ok, nak berposing.. kalo x, jgn harap..






Suka kemain dia ni.. 1st time naik Genting, relax jew. Happy loorrr....













Tgk Yie ni, suka wat muka ginih.. mende pesen ler....






Pekene buffet Dinner d Kampung Restaurant...





Menu2 nye.. menarik kan..?





Kopi & teh dia.. kaw2 giler sey...













Beria2 dia nak mkn tembikai.. heheh..










Menu ala2 India mmg x miss.. maklum la.. ramai pelancong dr india..





Leh baljo rempah ratus ye kat luar ni.. mcm2 adaaaa....









********************************************************************************************************************************
















_____________________________________________________________________________________________________________




Tuesday, 6-Oct-2009 00:43 Email | Share | | Bookmark
Aidil-Fitri 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI.. MAAF ZAHIR BATIN...


Salam......
Ni br berkesempatan nak update FP.. gambo2 ms raya hr tu..
Dkt FB da update.. dkt sini je blm.. sbb mls nak edit.. hahaha..
Dkt FB pki masuk je.. kat FP ni x leh.. kalo sume pki masuk je..
beratus2 plaks.. muntah korang tgk..

Nak edit yg plg cincai tarik2 masuk kotak mcm ni pun mls..
So, sudahnye.. wat jgk le.. tp x le daya aku nak asing2kan tmpt lokasi nye..
sume campur gaul aje.. hehehe... Janji update..

Lokasi : KL, Muar, Banting, Klang..

Jom layanzzz......





















































































Huuuuuuuuuuh ! 20 pics kau !!
TU d masukkan dlm kotak2.. kalo x.. lg byk.. jenuh nak pilih.. ni pki rembat jew..
letih da mata aku nak tgk ulang2... wkakaka..

Nak buh caption tuk gambo2 ni pun x lalu da aku...

TQ la sudi lyn pic2 ni..

Daaa......


_______________________________________________________________________________________________________________






Quote:
Ni gambo langsir yg aku jahit.. da raya br siap.. wkakka..
tempek sini ye..





*************************************************************************************************************
















_____________________________________________________________________________________________________________




Thursday, 17-Sep-2009 09:07 Email | Share | | Bookmark
~ Bezday Yiyie yg ke-4 & Persediaan Aidil-Fitri ~

Salam......

Hari ni genap la Yiyie berusia 4 thn...
So, smlm (wat awal sehari) buat la majlis kecil2an tuk dia.. da jatuh bln puasa.. nak wat ganoo...
Kami x rancang pun.. Kebetulan smlm berbuka kat luar dgn family SIL
so blk dr sana.. singgah beli kek. X de beli pape pun.. sbb br lps berbuka..
ringan2 je la.. Kang x buat, sian plak kat dia.. sbb dia ada sebut2.. hehe..

So, jom layan gambar2 nye...





HAPPY 4TH BIRTHDAY to YIYIE... !!












Kudap2an... heheh...











_______________________________________________________________________________________________________________________________


PERSIAPAN AIDIL FITRI 2009...



Yg ni pulak.. sebahagian gambar2 persediaan raya utk thn ni..
Yg mana sempat d snap.. ada la dlm ni.. yg lelain tu.. mak abah nye punye koleksi, x yah la buh sini..
Bior bebudak ni punye je kite snap kan.. heheheh..

Persiapan thn ni.. bese2 jek.. kuih pun x de buat... pki tunjuk2 je..
sbb kalo buat, x abis.. membazir jek.. bkn ramai pun yg dtg..

Yg ada tukar pun.. langsir la.. tp blm siap lg.. so, x dpt nak snap gambo..
nanti da siap br snap & masuk sini k..

So, jom layan gambar2 nye...






Ni bj kurung.. my SIL kasi kat Elyss.. Leh pki sedondon ngan Hani nanti..... TQ Mak Long.. !!





Ni plak.. romper dr auntie Noy.. Hr tu dia kasi ms jumpa kat IKEA,
tp blm ada ms nak pki lg.. so, kite pki d hari raya la ye.. TQ Auntie Noy....






Ni bj den & somi den. Tema kami thn ni ijau. Tp kaler bj den da lari la..
Mls nak cr yg sedondon lg.. kang byk plak kaler ijau.. lantak la.. Bior den jd 'kepala' team.. kah3x..






Ni koleksi tudung raya.. ada 3 helai, sume tudung CT.. kui3x..





Ni bj 2 org hero tu...






Ni gown raya Elyss... ikut tema gak la..
Nak buat bj kurung.. takut rimas lak.. lgpun blm pandai jln.., so wat gown je la.. (pic HP je ni..)






Ni bj 2 org hero tu jgk, versi moden.. hahah...





Antara koleksi gown anak dara den..





Versi moden..










Ni MODEL cilik yg menggayakan tudung CT den tu.. comel daakk..? hahaha..
Nak suh anak dara, kecik lg.. Jd, c teruna la jd ganti.. kui3x..
Yg gambo bsr bwh tu.. mcm tgh tunggu 'pinangan' je gaya nye.. hehe..
Yie... yie...





*************************************************************************************************************
















___________________________________________________________________________________________________________




[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net